وزیر دادگستری گفت: نظارت و برخورد با متخلفان بازار آن گونه که مطلوب جامعه و زمینه ساز امنیت روانی در بازار باشد نیست.
به گزارش خبرآنی به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، امین حسین رحیمی در پیامی به مدیران سازمان تعزیرات حکومتی که در همایش برنامهریزی و اجرای گشتهای مشترک حضور داشتند، گفت: در ابتدا سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی داشته و این رویداد تاریخی را به مردم شریف ایران و شما عزیزانی که در این همایش حاضر شدهاید تبریک میگویم.
وزیر دادگستری افزود: این پیروزیهای بزرگ حاصل تلاشها و فداکاریهای مردم ایران بود و امروز نیز مسئولیت پاسداری از دستاوردهای انقلاب بر عهده همه ماست ما به عنوان ادامهدهندگان راه شهدا و امام شهدا، مسئولیت داریم تا با تلاش و کوشش خود به آرمانهای انقلاب اسلامی و خدمت بیمنت به مردم جامه عمل بپوشانیم.
رحیمی با تأکید بر اینکه ما بایستی نسبت به مسائل جامعه دغدغهمند باشیم و هوشمندانه نسبت به همسوسازی سیاستها با نیازهای عمومی جامعه و کشور برای مدیریت بهتر امور بکوشیم، افزود: شما نیز به عنوان پیش قراولان مبارزه با اخلال گران نظام اقتصادی کشور و چالشهای اقتصادی نقش سنگینی در تقویت اعتماد عمومی و نسبت عدالت در جامعه ایفا میکنید و این نیازمند درک شرایط جامعه، نگاه استراتژیک به مسائل هماهنگی و همسویی جامع نگر در جهت منافع عمومی و عملکردی پویا و تأثیرگذار میباشد.
وزیر دادگستری با بیان اینکه امروزه موضوع نظارت و برخورد با متخلفان بازار آن گونه که مطلوب جامعه و زمینه ساز امنیت روانی در بازار باشد نیست گفت: فلذا باید شیوه برخورد با متخلفان و نحوه و شرایط ورود به موضوع و قوانین و مقررات آن به روزرسانی و بهینهسازی شود.
رحیمی حمایت از تولیدکنندگان و حفظ تولید در عین نظارت و برخورد با متخلف امری بسیار مهم دانست و گفت: برخوردهای تعزیراتی باید با حفظ توان تولید امنیت شغلی و تأمین کالا صورت بگیرد.
به گفته وزیر دادگستری موضوع نظارت باید از سرچشمه یعنی مجاری اصلی واردات تأمین و مراکز تولید کالا انجام شود.
رحیمی با تأکید بر اینکه سازمان تعزیرات حکومتی باید از یک نهاد صرفاً رسیدگیکننده به یک نهاد مقتدر بیشرو و تأثیرگذار تبدیل شود. این امر مستلزم چهار اصل کلیدی مدیریت راهبردی، هوشمندسازی، شفافیت و پاسخگویی دانست.
وزیر دادگستری با بیان اینکه ما در جنگ اقتصادی قرار داریم و جامعه و نظام از ما انتظاراتی دارند، افزود: در بطن جامعه و برای مردم مهم نیست که چه دستگاهی و چه مسئولی متولی قیمتگذاری و تنظیم بازار یا برخورد با تخلف است و کاری ندارند که دستگاهها برای اهمال کاریها و ناکارآمدیها همدیگر را مورد خطاب قرار میدهند، بلکه حاکمیت و دولت را مسئول این موضوع میدانند و به همین خاطر ضعف در انجام وظیفه توسط هر دستگاهی منجر به نارضایتی مردم میشود.
رحیمی تصریح کرد: نقش شما در این نبرد اقتصادی تنها محدود به رسیدگی و حتی نظارت نیست بلکه باید از طریق اتحاد رویکردهای نوآورانه و حضور مؤثر در بازار در قالب گشتهای مشترک و رسیدگی سریع و دقیق آیندهای پایدار و عادلانه برای اقتصاد کشور و مردم ایران رقم بزنید.
وزیر دادگستری از مدیران تعزیرات خواست با روحیهای خستگی ناپذیر و ارادهای قوی به این مسیر ادامه داده تا سازمان تعزیرات را به نهادی پیشرو، هوشمند، شفاف و پاسخگو تبدیل کنیم.
انتهای پیام