رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: سامانه «ست» (سکوی تولید تضمین تامین برای جهش تولید با مشارکت مردم) این دانشگاه در واقع قرار است سفارشدهندگان بزرگ صنایع را به تأمینکنندگان متوسط و کوچک متصل کند. از آنجا که شرکتهای بزرگ و متوسط با تأمینکنندگان بزرگ همکاری دارند و کمتر به تأمینکنندگان کوچک اعتماد میکنند، دانشگاه آزاد با تضمین کیفیت تأمین کنندگان خُرد، همکاری آنها با صنایع بزرگ را ممکن خواهد کرد.
به گزارش خبرآنی، آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز در ابتدای همایش اجرای کشوری سکوی «ست» دانشگاه آزاد اسلامی، با تبریک دهه مبارک فجر و قدردانی از دستاندرکاران سکوی «ست»، گفت: ایده اولیه راهاندازی سکوی «ست» در اسفندماه ۱۴۰۱ توسط دکتر طهرانچی مطرح شد و با اتمام طراحی و پیادهسازی آن، از اسفندماه ۱۴۰۲ بهصورت پایلوت در استان آذربایجان شرقی و استانهای همجوار آغاز به کارکرد تا به امروز که گام کشوری آن به اجرا درخواهد آمد.
وی ادامه داد: عملکرد این سکو درواقع از نظام موفق آموزش پزشکی الگوبرداری شده و از ظرفیت شرکتها و صنایع برای آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه استفاده خواهد شد. ازآنجاکه دانشگاه آزاد اسلامی یک شبکه عظیمی از واحدها و اعضای هیئتعلمی را در اختیار دارد که در سراسر کشور توزیعشده و از سختافزار و نرمافزار مناسبی برخوردار است، میتواند در این امر موفق عمل کند.
رنجبران با بیان اینکه در دنیای کسبوکارهای پلتفرمی برای اینکه بتوان بهای تمامشده را کاهش داده و به موفقیت دستیافت، باید شبکه را قویتر کرد، گفت: در پلتفرم «ست» نیز باید از قدرت شبکه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی بهترین بهره را برد و با تأسیس یک شبکه مهندسی قوی، به اهداف آن دستیافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: سامانه «ست» درواقع قرار است سفارشدهندگان بزرگ صنایع را به تأمینکنندگان متوسط و کوچک متصل کند. ازآنجاکه شرکتهای بزرگ و متوسط با تأمینکنندگان بزرگ همکاری دارند و کمتر به تأمینکنندگان کوچک اعتماد میکنند، دانشگاه آزاد اسلامی نقش ضامنِ به همرسان را ایفا کرده و با تضمین کیفیت تأمینکنندگان خُرد، همکاری آنها با صنایع بزرگ را ممکن خواهد کرد.
وی در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص کارکرد سکوی «ست» و ساختارهای پشتیبانی دانشگاه و فرایندهای تعاملی در هر سفارش و همچنین پهنهبندی و توزیع جغرافیایی شبکه مهندسی و مراکز مدیریتکننده هر پهنه پرداخت.
رنجبران در پایان ابراز امیدواری کرد سکوی «ست» بتواند یکی از بسترهای مهم توسعه و فعالیت شبکهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور باشد.
در ادامه، عسگری رئیس دانشکدگان ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه توضیحاتی در خصوص همکاری دانشکدگان دانشگاه آزاد اسلامی در راهاندازی و فعالیت سکوی «ست» پرداخت و گفت: دانشکدگان ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیتهای سختافزاری و استانی خود در این امر استفاده کرده است.
عسگری ادامه داد: بنا داریم در آینده نزدیک در برخی از واحدها که از ظرفیت مناسبت برخوردارند مانند واحد بناب در استان آذربایجان شرقی و واحد بوئینزهرا در استان قزوین، دانشکده مهندسی ساخت تأسیس کنیم.
وی همچنین به تشریح وضعیت توزیع دانشکدگان مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی در واحدهای کشور بر اساس فراوانی کارگاههای صنعتی کوچک و متوسط بهعلاوه پهنه جغرافیایی تحت پوشش هر دانشکده بر اساس استقرار آنها در سال ۱۴۰۳ پرداخت.
در حاشیه آغاز اجرای کشوری سکوی «ست» دانشگاه آزاد اسلامی، چهار کارگاه آموزشی در خصوص نحوه فعالیت شبکه مهندسی سکوی «ست» با حضور سید سجاد پیراهش، مدیرگروه مجهز توسعه نرمافزار سکوی «ست»، صادق رسولی، مدیر شبکه مهندسی سکوی «ست»، محمد شکوری، رئیس خوشه قطعهسازی و مسئول تدوین فرایندهای بازرسی و ممیزی سکوی «ست» و مسعود حنیفی، مسئول ممیزی و بازرسی تولیدکنندگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آغاز اجرای کشوری سکوی «ست» دانشگاه آزاد اسلامی باهدف تبیین و تشریح نقش سکوی «ست» در تحولات فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز با حضور رؤسای دانشکدگان ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران گروههای حوزه فنی مهندسی و کشاورزی واحدها، مدیران گروه استانی مکانیک، برخی رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران سازمان مرکزی و... برگزار شد.
انتهای پیام