حزب‌الله: شهید محمد الضیف طعم شکست را به دشمن اسرائیلی چشاند

حزب‌الله: شهید محمد الضیف طعم شکست را به دشمن اسرائیلی چشاند

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که فرمانده بزرگ، محمد الضیف عمر خود را صرف مبارزه با دشمن اشغالگر اسرائیلی کرد و طعم شکست را به ویژه در نبرد طوفان الاقصی به رژیم اشغالگر چشاند.

به گزارش ایسنا، حزب الله اعلام کرد که به برادران مجاهد جنبش حماس و به تمام گروه‌های عزیز مقاومت فلسطین و به مردم صبور و مجاهد فلسطین گرم‌ترین تسلیت‌ها و تهنیت‌ها را به خاطر شهادت محمد الضیف، فرمانده کل گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس و گروهی از همراهان ارشد او از اعضای شورای نظامی تسلیت می‌گوید. حزب الله به ویژه به خانواده‌های شریف آنها تسلیت گفته و از خداوند متعال برای آنها صبر و آرامش و اجر جزیل مسألت کرد. 

حزب الله در بیانیه‌ای عنوان داشت: ما به آن فرماندهان شریف که در میدان جهاد و مقاومت تا آخرین لحظات عمرشان باقی ماندند و به مردمشان هر آنچه که می‌توانستند برای دفاع از کرامت و در راه بازپس‌گیری آزادی و استقلال تقدیم کردند، افتخار می‌کنیم که در رأس این فرماندهان، فرمانده بزرگ محمد الضیف قرار دارد که عمر خود را در مبارزه با دشمن اشغالگر اسرائیلی سپری کرد و طعم شکست را به ویژه در نبرد طوفان الاقصی به این دشمن چشاند که او از برجسته‌ترین طراحان و فرماندهان این نبرد در میدان بود و او و برادرانش نماد آزادگانی خواهند بود که مسیر مقاومت را تکمیل خواهند کرد.

انتهای پیام 

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.