در حال حاضر جدا از برخی آزمایشهای خانگی مانند بررسی بصری، بویایی و طعم و استفاده از فیلتر برای آب، راهی برای تضمین سلامت غذا و نوشیدنی وجود ندارد. به همین دلیل است که یک ابزار جدید برای این کار به کمک ما خواهد آمد.
به گزارش خبرآنی، اکوترکر (EcoTracker) که توسط سازندگان تجهیزات حسگر Milerd Technologies ساخته شده است، یک ابزار اندازهگیری سه در یک است که میتواند سطوح مواد مضر را در میوهها، سبزیجات و گوشتهای معمولی تشخیص دهد و همچنین شاخصهای کلیدی کیفیت آب را اندازه گیری کند و سپس خوانشهای دقیق را فقط در سه ثانیه ارائه دهد.
به نقل از نیواطلس، این ابزار که هنوز در مرحله تولید است، به زودی موضوع یک کمپین سرمایهگذاری جمعی قبل از عرضه خواهد بود. شرکت Milerd بیش از ۱۵ سال است که دستگاههای شخصی با محوریت سلامتی تولید میکند.
این دستگاه دقیقا چه چیزی را میتواند تشخیص دهد؟
ابتدا آب را بررسی میکنیم. TDS که اساسا به جامدات محلول در آب آشامیدنی گفته میشود و میتواند شامل سولفاتها، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم و نیتراتها باشد، این دستگاه آنها را محاسبه میکند. در حالی که سطوح بالای TDS لزوما برای سلامتی مضر نیست، اما میتواند بر رنگ، طعم و بوی آب تأثیر بگذارند. در حالت ایدهآل، TDS باید بین ۵۰ تا ۱۵۰ قطعه در هر میلیون باشد. این میزان برای مصرف عالی در نظر گرفته میشود و هر چه تعداد TDS بیشتر شود، کیفیت بدتر میشود. در حالت بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ قطعه در میلیون، کیفیت آب ضعیف در نظر گرفته میشود و برای آشامیدن ایده آل نیست، در حالی که از نوشیدن آب دارای بیش از ۱۲۰۰ قطعه باید اجتناب کرد.
اکوترکر نمیتواند به طور دقیق ترکیب TDS در آب را به شما بگوید و برای دانستن این جزئیات به آزمایشگاه شیمی خانگی نیاز دارید، اما خوانشهای بیش از حد بالا میتواند وجود ترکیبات سمی مانند آرسنیک، سرب یا نیتراتها را نشان دهد.
به طور مشابه، اندازهگیری سطوح pH در آب آشامیدنی برای کیفیت مهم است. PH بالا میتواند از جذب مواد معدنی ضروری بدن جلوگیری کند، در حالی که PH پایین میتواند برای لولهها خورنده باشد و منجر به ورود سرب و سایر فلزات به داخل آبی شود که از شیر خارج میشود. سطح pH آب آشامیدنی باید حدود ۷.۵ باشد، اما به طور طبیعی معمولا بین ۶.۵ تا ۹.۵ در نظر گرفته میشود.
در مورد غذاها اکوترکر با استفاده از یک حسگر مخصوص میوه و سبزیجات، به علاوه ماهی و سایر گوشتها، مصرف کنندگان را در مورد نشانههای خطر آلودگی، از جمله نیتراتها، کلریدها و آفتکشها آگاه میکند. در حالی که سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به طور مداوم بر محصولات تجاری نظارت میکند، اما حتی محصولات خانگی نیز میتوانند به دلیل استفاده از خاک قدیمی در معرض آلودگی قرار گیرند که تشخیص آن به تنهایی از طریق نگاه کردن دشوار است. در نهایت، اکوترکر ارزیابی خواهد کرد که آیا غذایی که به چشم خوب به نظر میرسد، خطری برای سلامتی دارد یا خیر. اندازه جمع و جور آن، آن را به ابزاری مفید تبدیل میکند که میتوانید در هنگام سفر، در صورتی که امنیت غذا و آب مورد توجه است، آن را با خود ببرید.
یک نمایشگر دیجیتالی بزرگ در کنار دستگاه، تنها در سه ثانیه اطلاعات را نشان میدهد و اگر غذا یا آب در «منطقه امن» مصرف باشد، علامت سبز رنگی نمایان میشود. اکوترکر میتواند حدود ۶۰ میوه، سبزیجات، ماهی و سایر فرآوردههای گوشتی رایج را ارزیابی کند.
همچنین میتوان در صورت لزوم تنظیمات آن را شخصیسازی کرد. برای مثال، افرادی که دارای بیماری کلیوی هستند باید سطح TDS پایینتری نسبت به جوامع عمومی مصرف کنند.
انتهای پیام