باز هم حادثه برای بوئینگ 38 مصدوم برجای گذاشت

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، شبکه خبری یو‌اس‌ای تودی روز یک‌شنبه در گزارشی به نقل از مقامات نیجریه اعلام کرد که در جریان پرواز خطوط هوایی یونایتد از این کشور به مقصد واشنگتن دی‌سی 38 نفر، از جمله 6 نفر به‌طور جدی، مصدوم شدند.

بر اساس این گزارش، پرواز 613 یونایتد در روز جمعه پس از تجربه یک « تکان شدید ناگهانی هواپیما» مجبور به بازگشت به لاگوس، نیجریه شد. مقامات ابتدا اعلام کردند که این حادثه منجر به انتقال 4 مسافر و 2 مهماندار به بیمارستان برای معاینه شده است.

این پرواز با هواپیمای بوئینگ 787 انجام شد و 245 مسافر، 8 مهماندار و 3 خلبان در آن حضور داشتند.

سازمان فدرال فرودگاه‌های نیجریه در به‌روزرسانی خود در پلتفرم ایکس (X) اعلام کرد که این پرواز ساعت 3:22 بامداد در لاگوس فرود آمد.

یونایتد در بیانیه‌ای به یواس‌ای‌تودی گفت: این پرواز به‌صورت ایمن در لاگوس فرود آمد و 4 مسافر و 2 مهماندار برای درمان جراحات جزئی به بیمارستان منتقل شدند و سپس مرخص شدند. ما در حال همکاری با مقامات هوانوردی ایالات متحده و نیجریه برای پیدا کردن علت این حادثه هستیم.

مقامات فرودگاهی نیجریه در به‌روزرسانی خود در ایکس گزارش دادند که 27 مسافر و 5 عضو خدمه دیگر نیز در این حادثه دچار جراحات جزئی شدند. به این افراد کمک‌های اولیه ارائه شد و بلافاصله مرخص شدند.

4 مسافر و 2 مهماندار که دچار مصدومیت‌های جدی‌تر شده بودند، در مراکز درمانی محلی تثبیت وضعیت شدند و سپس به بیمارستان دوشس در ایکجا منتقل شدند.

مقامات فرودگاهی در پستی جداگانه در ایکس نوشتند که تیم‌های پزشکی پیش از فرود هواپیما در محل حاضر بودند.

این در حالی است که تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان‌دهنده غذا‌ها و نوشیدنی‌های ریخته شده در کابین هواپیما هستند.

در سال‌های اخیر، شرکت بوئینگ با بحران‌های ایمنی متعددی مواجه شده است که اعتبار این غول صنعت هواپیماسازی را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

از دو سقوط مرگبار هواپیماهای بوئینگ 737 مکس در سال‌های 2018 و 2019 که منجر به کشته شدن 346 نفر شد، تا حوادث اخیر مانند جدا شدن درب اضطراری یک هواپیمای 737 مکس 9 در ژانویه 2024، بوئینگ همواره در کانون توجه منفی رسانه‌ها و نهادهای نظارتی قرار داشته است.

این حوادث نه‌تنها باعث کاهش ارزش سهام این شرکت شده‌اند، بلکه منجر به افزایش نظارت‌های دولتی و محدودیت‌های تولیدی نیز شده‌اند. به‌عنوان مثال، سازمان هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) تولید هواپیماهای 737 مکس را محدود کرده و بررسی‌های دقیق‌تری را بر خطوط تولید بوئینگ اعمال کرده است.

علاوه بر این، بوئینگ با مشکلات فنی متعددی در دیگر مدل‌های هواپیماهای خود نیز روبرو شده است. در مارس 2024، یک هواپیمای بوئینگ 787 دریم‌لاینر متعلق به خطوط هوایی LATAM به‌طور ناگهانی در حین پرواز دچار افت ارتفاع شد و 50 نفر را مجروح کرد.

همچنین، در دسامبر 2024، یک هواپیمای بوئینگ 737 متعلق به خطوط هوایی ججو ایر در کره جنوبی سقوط کرد و 179 نفر کشته شدند. اگرچه علت این سقوط هنوز در دست بررسی است، این حوادث بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی هواپیماهای بوئینگ را افزایش داده‌اند.

این مشکلات باعث شده‌اند که بوئینگ نه‌تنها از نظر مالی با زیان‌های سنگینی مواجه شود، بلکه اعتماد عمومی به این شرکت نیز به شدت کاهش یابد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.