خبرآنی/فارس معاون توسعه و عمران روستایی بنیاد مسکن کشور اعلام کرد که تلاش میکنیم تا سال ۱۴۰۵، میزان مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی را به ۷۰ درصد برسانیم.
داریوش بلدی امروز اول بهمن در حاشیه بازدید از طرحهای عمران روستایی شهرستان داراب به اقدامات بنیاد مسکن برای توسعه روستایی به برخی اقدامات انجام شده مانند انعقاد تفاهمنامه تامین زمین جهت احداث ۵۰ هزار واحد مسکن محرومان با سازمان ملی زمین و مسکن، رشد واگذاری زمینهای روستایی به صورت اجاره ۹۹ ساله به محرومین، احیاء املاک متعلق به حساب ۱۰۰ جهت تامین منابع مالی ساخت مسکن محرومین و افزایش سقف وامهای مقاومسازی و ساخت مسکن روستایی اشاره کرد.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبه هیئت دولت، سقف فردی تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت سهمیه سال ۱۴۰۳ با رعایت مقررات ملی ساختمان برای حداقل ۲۰۰ هزار واحد، با دوره مشارکت مدنی و فروش اقساطی مجموعاً به مدت ۲۰ سال به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. ابلاغ و اجرای این مصوبه میتواند نقش بسزایی در شتاببخشی به طرحهای مقاومسازی مسکن روستایی داشته باشد.
معاون توسعه و عمران روستایی بنیاد مسکن تصریح کرد: به هر حال وام مسکن روستایی به دلیل کم بهره بودن، از سوی متقاضیان با استقبال مواجه میشود و امیدواریم که بانکها نیز همکاری خوبی در این خصوص داشته باشند تا بتوانیم مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی را تا سال ۱۴۰۵ به ۷۰ درصد برسانیم.
وی ادامه داد: تلاش ما این است تا سال ۱۴۰۵ میزان مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی را به ۷۰ درصد برسانیم، چرا که اگر مقایسهای میان روستاهای زلزلهزده قبل از نوسازی با روستاهایی که نوسازی و مقاومسازی در آن روستاها صورت گرفته و زلزله رخ داده است، صورت بگیرد، متوجه خواهیم شد که برنامه نوسازی و اعطای تسهیلات تا چه حد میتواند مفید و موثر باشد.
بلدی در ادامه از بخشهای رستاق و جنت نیز بازدید به عمل آورد و به تفاهمنامههای متعدد با نهادهای حمایتی جهت ساخت مسکن برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و اصلاح آئیننامه انجمن خیرین مسکنساز با توجه ویژه به تامین مسکن اقشار کم درآمد در بودجه ۱۴۰۳ بنیاد اشاره کرد و گفت: نظام بودجهریزی ابزاری برای تخصیص بهینه منابع مالی مجموعه به سیاستها و برنامهها و ثقل سیاستگذاری عمومی و دورنمای آن مجموعه است که با تاکید ویژه شورای مرکزی و ریاست بنیاد مسکن، سیاست تامین مسکن اقشار کمدرآمد جزو سیاستهای اصلی برنامههای بنیاد در سال ۱۴۰۳ بوده است که تا سقف ساخت ۳۰ هزار واحد مسکن اقشار کم درآمد از محل منابع داخلی بنیاد تصویب شد و پس از گذشت ۹ ماه روند مطلوبی داشته است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین با شنیدن اظهارات بخشداران بخش مرکزی و فسا رود داراب با اشاره به موضوعات حوزه مسکن در برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی هم گفت: نگاه ویژه برنامه هفتم به حوزه مسکن از جمله رشد ۹ درصدی در بخش ساختمان، تمهیدات لازم جهت ساخت مسکن مناسب، مسکن حمایتی، مسکن روستایی معیشت محور و ... میتواند ظرفیتهای بسیار خوبی جهت تحقق شعار تامین مسکن محرومین باشد که با همه توان بهدنبال استفاده از این ظرفیت در بنیاد مسکن هستیم و جلسات منظم و منسجم رئیس بنیاد مسکن با نمایندگان مجلس و همچنین دولتمردان در این زمینه برگزار شده است.
انتهای پیام