یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی معتقد است که عزم و قوانین مورد نیاز برای تحقق شعار سال وجود دارد اما تغییر ناگهانی دولت موجب شد تا بخشی از اقداماتی مورد انتظار، عملیاتی نشود.
سلمان ذاکر نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرآنی به ارزیابی از عملکرد دستگاههای مختلف در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» پرداخت و گفت: در زمینه تحقق شعاری که از سوی مقام معظم رهبری برای امسال تعیین شده است، عزم و قوانینی وجود دارد اما به دلیل به شهادت رسیدن رئیس جمهوری پیشین و برگزاری انتخابات و همچنین صرف زمان برای استقرار دولت جدید، بخشی از اقداماتی که انتظار داشتیم عملیاتی نشد.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از تولید و قدردانی از سرمایهگذاران در جهت تحقق شعار سال، عنوان کرد: همگان باید بدانیم که در ابتدا باید قدردان واقعی کارگران بخش تولید باشیم چراکه اگر این بخش فعال نباشد، مصرف داخلی دچار مشکل خواهد بود و به تبع آن نیز صادرات و ارزآوری کشور با کاهش مواجه میشود و با توجه به اعمال تحریمهای ظالمانه علیه کشور، در واردات نیز مشکلاتی خواهیم داشت و عملاً دچار آسیب میشود. بنابراین حتماً تلاش خواهیم کرد تا شعار مقام معظم رهبری برای امسال را به ویژه در استانهای کمتر توسعه یافته عملیاتی نماییم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره نقش مجلس در تحقق شعار سال اظهار کرد: قوانین مربوطه در حال حاضر وجود دارد و مجلس نیز نظارتهای خود را در دستورکار دارد. باید در نظر داشت که با توجه به اینکه دولت چهاردهم دولتی نوپا است، دولت هنوز در ساختار، سیاستها و رویکرد به مقام تسلط به امورات نرسیده است و در حال تلاش برای تسلط بر بلکه حوزههای اقتصاد، ارزی و ثبات قیمتهاست؛ در این مرحله دولت باید بداند که از توجه به بخش تولید غافل نشود چراکه و بها دادن به تولید و ارائه تسهیلات به این بخش و از همه مهمتر توجه به کارگران میتواند تاثیر بسیاری در تحقق اهداف دولت و همچنین شعار سال داشته باشد.
ذاکر به دولت توصیه کرد که برای تسریع در تحقق شعار سال، توجه ویژهای به وزارتخانههای اقتصاد و صمت داشته باشد و گفت: همانطور که با سر دادن شعار عدالت، عدالت ایجاد نمیشود، رویکرد و ورود دولت باید تلاش و اقدام برای تحقق شعار سال باشد؛ در این مسیر دستگاههای دیگر نظیر مجلس، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و قوه قضاییه باید به صورت ویژه در کنار دولت قرار بگیرند و موانع تحقق شعار سال را بر طرف نمایند.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت اقدام مسئولان بانکی در روانه کردن اعتبارات و تسهیلات بانکی به سمت بخش تولیدی کشور و تاثیر این اقدام در جهت تحقق رونق تولید، گفت: بخش خصوصی عامل و رکن اصلی تحقق جهش تولید با مشارکت مردم است و بانکها باید به این مهم توجه کنند.
انتهای پیام