به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، ناصر امانی امروز در دویستونودوهفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران، در جریان بررسی لایحه متمم بودجه سال 1403 شهرداری تهران اظهار کرد: در حوزه فرهنگی دو رقم کلان وجود دارد که شخصاً با افزایش آنها مخالفم. یکی از این موارد مربوط به سازمان فرهنگی، تحت عنوان تولید آثار نمایشی سینمایی و تلویزیونی است که اعتبار آن 100 میلیارد تومان بوده و شهرداری درخواست افزایش 60 میلیارد تومانی این رقم را دارد. کمیسیون برنامه و بودجه نیز با افزایش 50 میلیارد تومانی آن موافقت کرده است.
وی با طرح این پرسش که آیا گزارش عملکرد و خروجی مشخصی از هزینهکرد این 100 میلیارد تومان در سال جاری ارائه شده که افزایش آن را توجیه کند، افزود: با توجه به فعالیت سازمانهای تخصصی در حوزه تولیدات فرهنگی و سینمایی در کشور، آیا چنین حجم سرمایهگذاری از سوی شهرداری با اصل صرفهجویی و تمرکز بر مأموریتهای اصلی مدیریت شهری همخوانی دارد؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تصریح کرد: عنوان دیگری در معاونت فرهنگی و اجتماعی تحت نام «اجرای برنامههای قرارگاه تعلیم و تربیت» وجود دارد که برای آن 400 میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است. اکنون درخواست افزایش 170 میلیارد تومانی این بودجه مطرح شده که کمیسیون برنامه و بودجه با افزایش 150 میلیارد تومانی آن موافقت کرده است.
امانی ادامه داد: با وجود تخصیص 400 میلیارد تومان در سال جاری، متأسفانه تاکنون خروجیها و دستاوردهای ملموس و قابلاندازهگیری از عملکرد شهرداری تهران در این قرارگاه مشاهده نشده است. این در حالی است که آموزشوپرورش متولی اصلی تعلیم و تربیت در کشور است. حال، افزایش 37.5 درصدی این بودجه به کدام بخش از وظایف ذاتی شهرداری تهران اختصاص مییابد؟
وی اضافه کرد: در این زمینه با شهرداری مکاتبه کردهام و گزارشهایی از معتمدین محلات دریافت کردهام که بر اساس آن، در چارچوب این طرح، مبالغی بین 100 تا 200 میلیون تومان به حساب برخی افراد واریز شده است. من نمیگویم که چرا این بودجه تصویب شده، اما پرسشم این است که چرا باید افزایش یابد، آن هم در شرایطی که شهرداری اعلام میکند برای تملک املاک فرسوده در معرض طرح، ازجمله در محله مینابی در منطقه 14، اعتباری در اختیار ندارد. ازاینرو، بهشدت با این دو افزایش مخالفم.
انتهای پیام/