صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) اجرای فوری توافق آتشبس در غزه با هدف خاتمه بخشیدن به کشتار کودکان فلسطینی را خواستار شد.
به گزارش خبرآنی، «جیمز الدر» سخنگوی صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) در جریان کنفرانسی مطبوعاتی در دفتر سازمان ملل در شهر ژنو اعلام کرد، روزانه ۳۵ کودک فلسطینی در نوار غزه در نتیجه تجاوزات رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین جان خود را از دست میدهند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، وی در ادامه افزود، طبق اطلاعیههای پزشکی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ ، ۱۵ هزار کودک جان خود را از دست دادهاند.
سخنگوی یونیسف همچنین تصریح کرد، این بدان معناست که روزانه ۳۵ کودک در طول بیش از ۱۵ ماه جنگ در غزه شهید شدهاند.
پیش از این «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد که روزانه حدود ۱۵ کودک فلسطینی در نتیجه انفجار مهمات مورد استفاده ارتش رژیم صهیونیستی دچار معلولیتهای دائمی میشوند.
رژیم صهیونیستی با طرح این ادعای دروغین که جنبش حماس و دیگر نیروهای مسلح در غزه در آژانس آنروا نفوذ کرده و از زیرساختها و کمکهای آن استفاده میکنند، بدون ارائه هیچ گونه مدرکی برای این ادعای خود، فعالیت این آژانس امدادرسان را از ۳۰ ژانویه جاری در غزه ممنوع اعلام کرد، در حالی که تقریبا تمامی فلسطینیها در غزه که تعدادشان حدود ۲ میلیون تن است، برای دریافت کمکهای اولیه به این آژانس وابسته هستند و حدود ۶۵۰ هزار کودک فلسطینی نیز در غزه برای تحصیل خود به آنروا متکی هستند.
آژانس آنروا در تحلیلی که با اشاره به گزارش سازمان انگلیسی «کودکان را نجات دهید» منتشر کرد، درباره آخرین تحولات غزه اعلام کرد: در سال ۲۰۲۴ هر ماه حدود ۴۷۵ کودک و یا هر روز ۱۵ کودک در نتیجه استفاده از تسلیحات انفجاری در طول جنگ علیه نوار غزه در سال ۲۰۲۴ دچار معلولیتهای دائمی همانند نقص عضو در دستها و پاها و از دست دادن شنوایی شدند.
آنروا در ادامه نیز تاکید کرد: دستکم ۱.۹ میلیون فلسطینی یعنی حدود ۹۰ درصد از ساکنان نوار غزه آواره بوده و بسیاری از آنها بارها مجبور به کوچ شدند، برخی از آنها در این جنگ ۱۰ بار و یا بیشتر آواره شدند.
طبق اعلام روز چهارشنبه دوحه، حماس و رژیم صهیونیستی به توافقی برای برقراری آتشبس در غزه و اجرای آن از فردا یکشنبه دست یافتند.
طی هفتههای اخیر میانجیها بهویژه مصر و قطر با هماهنگی دولت آمریکا تلاشهای خود را از طریق دیدارها و تماسها با حماس و مقامات صهیونیست برای بحث درباره آتشبس غزه تشدید کردند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان باریکه غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت بیش از یک سال از جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از باریکه غزه دست یابد.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت، اگرچه این توافق از حمایت گسترده برخوردار نیست، اما مقامات صهیونیستی قادر به رد یا کنار گذاشتن آن نیستند.
این رسانه عبری، بهای توافق آتشبس و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس را سنگین و به اندازه شکست در عملیات طوفانالاقصی مقاومت فلسطین در هفت اکتبر ۲۰۲۳ توصیف کرد.
انتهای پیام