رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از حذف ۲۰ الی ۳۰ ترکیب پر خطر آفت کش خبر داد و اظهار کرد:به این سمت میرویم که اگر این کارایی را داشته باشند که به کشاورزان آموزش دهند که این آفت کش با منشا گیاهی، آفت را کنترل میکند آن را گسترش خواهیم داد.
به گزارش خبرآنی، غلامرضا گل محمدی - رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - در حاشیه سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی اظهار کرد: این نمایشگاه یک محیط فناورانه است ما به دنبال تبدیل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به یک مجموعه زیست بوم نوآورانه تبدیل کنیم و این با مشورت ذینفعان از جمله دانشگاهها، سازمانها و مجموعهها و... صورت خواهد گرفت. در رویداد پژوهشگاه بیوتکنولوژی ما که امروز در حال برگزاری است ۱۸ قرارداد در زمینههای مختلف زیستی، آفتکشها، لبنیات و... و. امضا شده است.
وی افزود: با ارتباطی که معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزیر علوم داریم و... ظرفیت پارکهای فناوری در حال توسعه و رفع مشکلات است و حمایتهای مناسبی در زمینه قراردادن امکانات، اجاره زمین و ... صورت خواهد گرفت.
گل محمدی درباره تولید سموم نیز مطرح کرد: سمومی که تولید میشوند، یکی سموم با منشا گیاهی و دیگری با منشا فناورانه است. تولید این سمومها فرایند دارد که باید در هیئت نظارت مجوز دریافت کند تا به مرحله آزمایش برسد و پس از آزمایش مزرعه در حفظ نباتات ثبت میشود و در بخش بعدی در مزرعه ترویج داده میشود. اما ما باید در سطح کلان مزارعی را داشته باشیم که کشاورز به ترکیبات بیولوژیک اعتماد کند.
وی در پایان گفت: آنچه که در سازمان حفظ نباتات رخ داده این است که طی سالیان اخیر حدود ۲۰ الی ۳۰ ترکیب پرخطر حذف شده و به این سمت میرویم که اگر این کارایی را داشته باشند که به کشاورزان آموزش دهند که این آفت کش با منشا گیاهی، آفت را کنترل میکند آن را گسترش خواهیم داد.
انتهای پیام