در حالی که بر اساس آمارها، تعداد مبتلایان به بیماری دیابت در کشور رو به افزایش است، یکی از شرکتهای فناور با توسعه نرمافزاری روشی را برای افزایش دقت اندازهگیری قند خون در بعد و قبل از صرف غذا و برای همه گروههای سنی و گروههای حساس مانند نوزادان و زنان باردار، ارائه داده است.
مهوش آبیاری، مدیر عامل این شرکت فناور در گفتوگو با خبرآنی، با بیان اینکه ما در زمینه توسعه ابزارهای پایش دیابت فعال هستیم، گفت: ما در کنار این، فعالیتهای انجمنی را در این زمینه راهاندازی کردیم.
وی تولید دستگاههای اندازهگیری قند خون را از دستاوردهای این شرکت دانست و اظهار کرد: این دستگاه از طریق نرمافزاری که برای آن طراحی کردیم، به موبایل متصل میشود و کلیه اطلاعات بیمار بر روی موبایل در دسترس فرد قرار دارد و بر اساس این دادهها، پزشکان به راحتی میتوانند نسبت به انتخاب دوز انسولین تصمیمگیری کنند.
آبیاری با بیان اینکه این دستگاه اطلاعات دقیقی از بیماران مبتلا به دیابت ارائه میدهد، یادآور شد: دستگاه تست قند خون این شرکت مبتنی بر تکنولوژی جدید «اسکن تحلیلی قند خون» است که میتواند به بیمار کمک کند تا نوسان و افت قند خون را کاهش دهد؛ چرا که مبتلایان به بیماری دیابت میتوانند با اسکن کردن دستگاه، به کلیه اطلاعات قند خون و همچنین گزارشهای تحلیلی و کاربردی از قند خون خود دسترسی داشته باشند.
وی، قابلیت ذخیره ۸۸۰ تست قند خون در حافظه داخلی دستگاه، قابلیت ثبت قند خون به صورت قبل یا بعد از غذا، اندازهگیری سطح قند خون در عرض پنج ثانیه، تکنولوژی اصلاح خودکار تاریخ و ساعت نتایج تست قند خون را از مزایای این دستگاه نام برد و یادآور شد: این دستگاه دارای نشانگر رنگی جهت درک عمیقتر مفاهیم است، به این معنا که رنگ قرمز نشاندهنده قندهای پایینتر از محدوده هدف (قندهای پایینتر از ۷۰)، رنگ سبز نشاندهنده قندهای در محدوده هدف (قندهای بین ۷۰ الی ۱۸۰) و رنگ زرد نشاندهنده قندهای بالاتر از محدوده هدف (قندهای بالاتر از ۱۸۰) است.
مدیر عامل این شرکت، دقت بالا را از مزایای این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه قادر است بدون خطا در زمان لرزش دست، حجم خون ناکافی و یا خوندهیهای متعدد نتایج را با دقت بالا در کلیه افراد حتی افراد با حساسیت ویژه مانند نوزادان، افراد باردار و افراد سیگاری اعلام کند.
وی تاکید کرد: بر اساس آمار انجمنهای دیابت در ایران حدود ۱۰ درصد از جمعیت کشور مبتلا به دیابت هستند که حدود ۸ تا ۱۰ میلیون نفر میشوند که از این تعداد ۶ میلیون نفر از مبتلایان شناسایی شدهاند و از ابتلای خود به این بیماری مطلع هستند.
مدیر عامل این شرکت فناور با بیان اینکه احتمال میرود که ۴ میلیون نفر از ابتلای خود به بیماری دیابت مطلع نیستند، خاطر نشان کرد: این آمار متاسفانه رو به رشد است.
آبیاری اظهار کرد: با توسعه این سامانه، در حال حاضر حدود ۵ هزار کاربر از نرمافزار دستگاه دیابت ما استفاده میکنند و یک میلیون دیتا در سامانه ما به ثبت رسیده است.
انتهای پیام