سازمان جهانی بهداشت: اسرائیل طرحی برای تخریب نوار غزه دارد

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت با اشاره به طرح برنامه‌ریزی‌شده‌ رژیم صهیونیستی برای تخریب نوار غزه، بر لزوم اجتناب از حمله به بیمارستان‌ها، احیای خدمات پزشکی و دفاع از حقوق شهروندان و پزشکان تاکید کرد.

به گزارش خبرآنی، مارگارت هریس، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در گفتگویی تلفنی با شبکه ماهواره‌ای القاهره با اشاره به اینکه نیروهای اشغالگر صهیونیستی طرح برنامه‌ریزی‌شده‌ای برای تخریب نوار غزه به ویژه شمال و برخی مناطق آن دارند، بر لزوم اجتناب از حمله به بیمارستان‌ها، احیای خدمات پزشکی و بهداشتی و دفاع از حقوق شهروندان و کادر پزشکی تاکید کرد.

هریس با اشاره به اینکه برخی مناطق در نوار غزه با حملات هوایی شدید و متمرکزی روبه‌رو هستند، ارائه کمک‌ها و تجهیزات پزشکی، فراخوان نیروهای داوطلب بین‌المللی از جمله پرستارها، کادر پزشکی و پزشکان برای کمک‌رسانی فوری به زخمی‌ها و بیماران و کمک به بازسازی بیمارستان‌های ویران شده در نوار غزه را که به اهداف نظامی نیروهای اشغالگر تبدیل شدند، خواستار شد.

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت درباره اقدامات انجام شده برای کمک‌رسانی به ساکنان نوار غزه در سایه حملات هوایی مستمر رژیم صهیونیستی گفت: مسوولیت‌های بسیاری وجود دارند که برای انجام آنها تلاش می‌کنیم که از جمله آنها می‌توانیم به واردات تمامی لوازم و کمک‌های پزشکی ممکن برای کمک به زخمی‌ها، ارائه مراقبت‌های پزشکی و دارویی و درمان‌های پزشکی فوری در کنار اجرای تمامی عملیات‌های پزشکی اشاره کنیم.

او افزود: سازمان جهانی بهداشت نیز در راستای ارائه تمامی خدمات پزشکی در نوار غزه و نیز انتقال فوری بیماران از نوار غزه تلاش می‌کند، بسیاری از بیماران به درمان‌های لازم و مناسب دسترسی ندارند و هزاران تن به دلیل کمبود کمک‌های پزشکی به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی اسرائیل جان خود را از دست دادند.

هریس در ادامه ضمن درخواست از جامعه جهانی برای اقدام فوری جهت حمایت از شهروندان جنگ زده در نوار غزه گفت: کاری که ما به عنوان یک سازمان جهانی به صورت معمول انجام می‌دهیم، اجرای طرح‌های واکسیناسیون برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های مسری با وجود تمامی موانع و مشکلات در این مسیر است.

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در واکنش به گزارش‌های منتشر شده درباره وضعیت زنان در نوار غزه پس از گذشت بیش از یک سال از حملات گفت: زنان فلسطینی قطعا به شکلی ویژه با مشکلات روبه‌رو هستند و باید برای دفاع از حقوق آنها و نیز کودکان مداخله فوری صورت بگیرد، زنان و کودکان فلسطینی در طول جنگ به غذای کافی و آب سالم دسترسی ندارند.

او افزود: زنان باردار و مادران شیرده به دلیل اینکه به غذای مناسب دسترسی ندارند، با شرایط وخیمی روبه‌رو هستند و این امر موجب شیوع بیماری‌های طولانی مدتی برای آنها شده، بسیاری از آنها مادرانی هستند که توان تهیه غذای کافی برای کودکانشان را ندارند.

این مسوول بین‌المللی درباره موانع پیش روی این سازمان در خدمات‌دهی به فلسطینی‌ها در نوار غزه گفت: مهمترین موانع کمبود کمک‌ها و محدودیت‌هایی است که اشغالگران بر انتقال کمک‌ها به ویژه در گذرگاه‌ها و مناطق مرزی و نیز مسیرهای غیرایمن در اطراف غزه اعمال می‌کنند، علاوه بر اینها مشکلاتی نیز در مسیرها و گذرگاه‌های امن وجود دارند که مانع کار تیم‌ها و کادر پزشکی می‌شود.

او در پایان نیز گفت: بسیاری از مراکز پزشکی نوار غزه تجهیزات خود را از دست دادند و کادر پزشکی دیگر امکان خدمات‌دهی و انجام وظایف خود را ندارند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.