ارتقای پژوهش‌ها در حوزه آبزیان خوراکی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شناخت ویژگی‌های زیستی آبزیان از جمله ماهی و میگو، از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند به ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی دریایی، توسعه پژوهش‌های دریایی و ارتقای فناوری‌ها در حوزه شیلات و آبزی پروری کمک کند. بر همین اساس، با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، کارگاه آموزشی «اندازه‌گیری مؤلفه‌های زیستی و جنسی میگو و ماهی» ۲۳ دی‌ماه امسال برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این کارگاه آموزشی، با نحوه استفاده از وسایل بیومتری جهت زیست سنجی آبزیان و کاربرد داده‌های استخراج شده در مدل های ارزیابی ذخایر دریایی آشنا می‌شوند.

شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی، با موضوعاتی همچون روش‌های زیست سنجی گروه های مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان، روش‌های تعیین جنسیت میکروسکوپی و ماکروسکوپی، ماهیان مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان، روش‌های تعیین جنسیت میکروسکوپی و ماکروسکوپی میگوهای مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان آشنا می‌شوند.

مخاطبان این دوره که توسط دکتر سیامک بهزادی متخصصان ارزیابی ذخایر آبزیان تدریس می‌شود، دانشجویان رشته های صید و بهره برداری و کارشناسان شیلات هستند.

حضور در این کارگاه آموزشی برای عموم دانشجویان، پژوهشگران و سایر علاقمندان آزاد است و مخاطبان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیش‌تر و شرکت در این دوره آموزشی با شماره ۰۷۶۳۳۳۳۳۳۹۰ تماس حاصل کرده، از طریق تماس، پیامک و پیام‌رسان با شماره ۰۹۳۸۰۶۷۸۰۷۹ با آقای کوهکن در تماس باشند و یا به تارنمای پژوهشکده به آدرس PGOSERI.AC.IR مراجعه کنند.

گفتنی است پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی توانمند عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که در استان هرمزگان ذیل موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور فعالیت دارد و خدمات آزمایشگاهی، آموزشی و تحقیقاتی خود را در زمینه اکولوژی و زیست شناسی دریا با تمرکزبر پلانکتون (فیتو، زئو و ایکتیو پلانکتون) به دانشگاهیان و محققان سراسر کشور ارائه می‌دهد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.