به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، ناصر زارعی معاون هماهنگکننده هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) که مسئولیت بازسازی ورزشگاه آزادی را بر عهده داشت، در مورد بازگشایی این استادیوم اظهار داشت: این کار یک بازسازی نبود؛ بلکه نوسازی بود. بهجز سازه ورزشگاه، کل کار از صفر انجام شده و کارهای ضلع غربی استادیوم را که دوپنجم کل ورزشگاه است، به پایان میرسانیم.
وی با بیان اینکه ورزشگاه آزادی سازهای بسیار قدیمی داشته است، تصریح کرد: آییننامه مربوط به سازه و زلزله در این مدت دچار تغییرات زیادی شده و دادستان محترم، نشستن روی برخی سکوها را ممنوع کرده بود. دور کل ستونها آرماتور بافتیم، ژاکت فلزی به کار بردیم و مصالح خاصی تزریق کردیم تا سازه به مقاومت لازم برسد.
معاون هماهنگکننده هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) در مورد توجه به الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: 80 ستون و 300 تیر مقاوم شده و موارد الزامی AFC مانند تونل خبرنگاران لحاظ شده است. مصالح جدیدی آمده و چهار موتورخانه جدید تعبیه شده است. نور از هزار و 200 لوکس به بیشتر از دو هزار لوکس رسیده و اسکوربوردی جدید با ارتفاعی به میزان یک ساختمان بلندمرتبه نصب شد.
زارعی درباره زمان بازسازی فاز شرقی ورزشگاه آزادی تأکید کرد: ابتدا قرار بود کل ورزشگاه را طی 18 ماه بازسازی کنیم. حالا کارهای ضلع غربی به مدت چهار یا پنج ماه و بهصورت شبانهروزی انجام شده است. قرار شد وسایل را یک روز قبل از مسابقه جمع کنیم و بعد از بازی به ورزشگاه بازگردیم. باید برنامهریزی شبانهروزی داشته باشیم و پروژه را در حداقل زمان ممکن تحویل بدهیم.
وی با بیان اینکه کیفیت صدای ورزشگاه آزادی نیز بهبود یافته است، خاطر نشان کرد: حجم کار در بخشهای دیگر بیشتر است، اما زمان کمتری برای آن صرف میشود و اگر اجازه کار داده شود، میتوانیم پروژه را در کمترین زمان تحویل بدهیم.
انتهای پیام/