به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، علی صالحی؛ دادستان تهران به همراه جمعی از معاونین خود، مدیر سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، مدیران گمرک استان و شرکت انبارهای عمومی و خدمات فرودگاهی، از انبارهای گمرک تهران و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران بازدید و به صورت میدانی و هدفمند، فرآیند ورود، نگهداشت و ترخیص کالاها در این گمرک را بررسی کرد.
وی در این بازدید از کلیه انبارهای خودروها و کشندههای وارداتی، تجهیزات خودرویی، کالاهای سلامت محور، دارویی و صنعتی، کالاهای قاچاق و همچنین سردخانه در حال احداث این گمرک بازدید کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تهران در این بازدید با حضور در پارکینگهای خودروهای وارداتی، ضمن بررسی مشکلات مربوط به ترخیص این وسایل به مدیران حاضر دستور داد، خودروهای رسوبی حداکثر ظرف یک ماه تعیین تکلیف شوند.
وی در ادامه از نهایی شدن مصوبات لازم در جهت حل مشکل واردکنندگان 5000 دستگاه کشنده با ورود دستگاه قضایی و ابلاغ موارد لازم به دستگاههای مربوطه خبر داد.
دادستان تهران سپس در نشست با مدیران و مسئولان گمرکات استان تهران، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران و شرکت انبارهای عمومی و خدمات فرودگاهی تهران، اظهار کرد: با توجه به تأکیدات ریاست قوه قضاییه، موضوع تعیین تکلیف کالاهای وارداتی و جلوگیری از رسوب کالاها در گمرک و سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی به سرعت و به صورت شبانه روزی پیگیری میشود و در همین راستا بعد از ورود و پیگیریهای این دادستانی بیش از 3 هزار و 700 کشنده از گمرک تهران ترخیص شدند که در حال حاضر موجودی کشندههای موجود به 500 دستگاه رسیده است که به زودی تعیین تکلیف میشوند.
دادستان تهران در ادامه ضمن بازدید از انبار کالاهای سلامتمحور و دارویی بیان کرد: با انجام بازدیدهای منظم و دورهای و پیگیریهای این دادستانی، در چند روز اخیر محموله هزار و 156 کیلوگرم پانسمان تخصصی بیماران پروانهای از این گمرک ترخیص شد.
صالحی خاطرنشان کرد: با توجه به دستور ریاست قوه قضاییه، پیگیریهای این دادستانی و همکاری همه بخشها و دستگاههای اجرایی، بنابر توضیحات مدیران حاضر و بازدید میدانی صورت گرفته، درحال حاضر کالای سلامتمحور متروکهای در این گمرک وجود ندارد.
دادستان تهران در تشریح وضعیت نگهداری کالاهای دارویی در این انبارها اظهار کرد: سابقاً در گمرک تهران انبار دارای دمای معین برای نگهداری کالاهای سلامتمحور وجود نداشت و کالاهای راهبردی از قبیل شیرخشک در انبارهای عمومی نگهداری میشد، لیکن با صدور دستور قضایی و پیگیریهای صورت گرفته انبار مجهز به تجهیزات لازم احداث شد و انبار سردخانهای دیگری نیز در مراحل پایانی ساخت و تجهیز قرار دارد.
وی در پایان بازدید ضمن ملاقات چهره به چهره و استماع مشکلات تعدادی از مراجعین به گمرک گفت: اگر امور فعالان اقتصادی و تاجران در گمرکات به طور دقیق پیگیری و مرتفع نشود شاهد تضیع و فساد کالاها در این حوزه خواهیم بود همچنین در جهت حل مشکلات مراجعین، دستورات لازم را دایربر برگزاری جلسه و دعوت از مدیران مربوطه صادر کرد.
صالحی در تشریح عملکرد تعیین تکلیف کالاهای رسوبی در سال جاری نیز بیان کرد: باتوجه به پیگیریهای صورت گرفته در حوزه تعیین تکلیف کالاهای رسوبی گمرک تهران در 9 ماهه سال جاری، میزان تعیین تکلیف کالاها از حیث ارزش حدود دو برابر مدت مشابه سال قبل بوده است. در همین راستا 26 هزار میلیارد ریال کالا در این گمرک تعیین تکلیف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته در حوزه تعداد اقلام 62 درصد و در حوزه ارزش ریالی نیز 112 درصد رشد را نشان میدهد.
دادستان تهران همچنین از تعیین تکلیف 21 هزار و 180 ردیف کالایی در مدیریت جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان خبر داد و گفت: در 9 ماهه سال جاری 134 هزار میلیارد ریال کالا تعیین تکلیف شده که از حیث تعداد اقلام 105 درصد و از حیث ارزش ریالی 193 درصد افزایش را نشان میدهد.
وی اضافه کرد: در آذرماه سالجاری نیز 6 هزار و 200 میلیارد ریال کالا در مدیریت اموال تملیکی به فروش رسیده است. همچنین در دو ماهه اخیر 350 دستگاه وسیله نقلیه مشتمل بر 200 دستگاه موتورسیکلت و 150 دستگاه خودرو در این حوزه به فروش رفته است.
صالحی افزود: همچنین 13 هزار و 500 تن چای مربوط به پرونده چای دبش با اخذ مجوزهای لازم و بررسیهای مضاعف بهداشتی در استان تهران فروخته شد و 500 تن باقیمانده نیز در ماه جاری تعیین تکلیف خواهد شد.
دادستان تهران در ادامه از برگزاری یک مزایده در ماه جاری در مدیریت جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان تهران خبر داد و گفت: در قالب این مزایده هزار میلیارد تومان کالا از تاریخ دهم دی ماه سال جاری در سامانه ستاد بارگذاری میشود و در تاریخ 25 دی ماه 1403 پیشنهادات بازگشایی میشود و شرکت مردم در این مزایده آزاد است.
وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از دستگاههای اجرایی مربوطه که نسبت به تعیین تکلیف کالاهای انبارهای سازمان اموال تملیکی و گمرکات فعالیت دارند، اظهار کرد: برای تعیین تکلیف کالاهای موجود در این انبارها اقدام خدمات شبانه روزی انجام شده و امروز شاهد این هستیم که تحول بسیار خوبی در این حوزه صورت گرفته است.
انتهای پیام/