السودانی: دولت در دور نگه‌ داشتن عراق از خطرات امنیتی منطقه موفق بوده است

نخست وزیر عراق با اشاره به لزوم حفظ دستاوردهای امنیتی در این کشور تاکید کرد: دولت توانسته است در سایه چالش‌های امنیتی منطقه، خطرات را از عراق دور کند.

به گزارش ایسنا، «محمد شیاع السودانی»، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد دولت این کشور توانسته است خطرات را با توجه به چالش‌های امنیتی منطقه از جمله تغییرات و رخدادهای سوریه از عراق دور کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، دفتر رسانه‌ای نخست‌وزیر عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در نشستی با فرماندهان امنیتی و نظامی در استان نینوا بر لزوم حفظ دستاوردهای امنیتی که به لطف فداکاری‌های بزرگ عراقی‌ها به دست آمده است، تاکید کرد.

السودانی افزود: نیروهای امنیتی باید برای حفظ ثباتی موجود که به لطف آن دولت می‌تواند پروژه‌های توسعه‌ای و خدماتی را تکمیل کند، هیچ‌گونه حادثه‌ای هرچند کوچک، را دست کم نگیرند.

در ادامه این بیانیه آمده است: نخست‌وزیر بر اهمیت توجه به شایسته سالاری در تصدی مسؤولیت‌های فرماندهی و صرفاً توجه به حرفه‌ای‌گری به دور از هر گونه ملاحظات دیگر در توزیع مسؤولیت‌های امنیتی تأکید کرد و توجه به پرسنل نیروهای امنیتی و آمادگی آنان را خواستار شد.

طبق گزارش میدل ایست نیوز، نخست وزیر عراق همچنین بر ضرورت تعامل خوب با شهروندان تاکید کرد.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.