به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، میثم مظفر؛ رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران به همراه دیگر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورا از پروژههای توسعه محلی در منطقه 6 بازدید کرد.
در ادامه رویداد طرح رصد 3، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، با حضور در نشست تخصصی بررسی مطالبات شهروندان، نخبگان و معتمدین محلات در ساختمان شهرداری منطقه 6 حضور یافته و مطالبات و نظرات فعالان و کنشگران این منطقه را مورد بررسی و امکان سنجی جهت درج در بودجه سال آتی قرار دادند.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، در این نشست با اشاره به ویژگیهای منطقه 6 گفت: این منطقه به دلیل وجود وزارت خانهها و سازمانهای اصلی دولتی و همچنین تعدد دانشگاههای مهم کشور نظیر دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر و ... و همچنین اماکن فرهنگی و تفریحی در کنار بافت مسکونی، دارای موقعیت خاصی در میان مناطق شهر تهران بوده و توجه به این ویژگیهای خاص در برنامهریزی و تخصیص بودجه باید مدنظر قرار گیرد.
مظفر، توجه ویژه به افزایش بودجه منطقه 6 در سال جاری را نشاندهنده اهمیت این منطقه برای مدیریت شهر تهران دانست و افزود: بودجه شهرداری منطقه 6، از 269 میلیارد تومان در سال 1400 به 1049 میلیارد تومان در سال 1403 تبدیل شده و به میزان چهار برابر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین بودجه تملک دارایی سرمایهای در منطقه نیز رشدی 9 برابری داشته و از 92 میلیارد تومان در سال 1400 به 819 میلیارد در سال 1403 رسیده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به برخی طرحهای اجرا شده در منطقه 6 که با رویکرد بهبود محیط زندگی و ارتقاء سطح زیست پذیری در محلات، اجرایی شده است، گفت: طی سه سال گذشته عملیات روکش مکانیزه، مرمت و بهسازی آسفالت معابر به میزان 723 هزار و 546 مترمربع، معادل 103339 تن در سطح منطقه اجرایی و همچنین مرمت و بهسازی جداول و کانیو به میزان 31 کیلومتر نیز توسط مدیریت شهری انجام شده است.
مظفر همچنین پیادهروسازی به میزان 48351 متر مربع و اصلاح هندسی به میزان 5260 متر مربع را از دیگر اقدامات عمرانی مدیریت شهری برای ارتقاء کالبد شهری طی 3 سال گذشته در این منطقه عنوان کرد و افزود: جهت ارائه خدمت به همراهان بیمارانی که به مجموعههای بیمارستانی این منطقه مراجعه می کنند، 2 همراه سرا ایجاد شده تا مشکل اسکان همراهان بیماران را مرتفع نموده و با صحنههای تلخ اسکان موقت آنها در چادرها در فصل سرما مواجه نباشیم.
وی ادامه داد: احداث چهار میدان میوه و ترهبار، راهاندازی 6 ایستگاه مترو، مرمت و تعویض چهار مورد چمن مصنوعی در محلات ساعی، والفجر، ولیعصر و وصال، مرمت و احداث 72 چشمه سرویس بهداشتی، مناسبسازی معابر به میزان 22.48 کیلومتر، اجرای بتن الیافی ایستگاههای بی آرتی سطح منطقه به میزان 3800 مترمربع، رشد 120 درصدی مکانیزاسیون آبرسانی و احداث 6 مخزن آبرسانی جهت آبیاری فضای سبز منطقه از مهم ترین اقداماتی است که طی 3 سال گذشته در منطقه 6 به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، پیشرفت پروژههای در حال اجرا در منطقه 6 را چشمگیر خواند و گفت: طی سه سال گذشته، 173 پروژه از پروژههای توسعه محلی مستمر، با صرف بودجه 191 میلیارد تومانی، پیشرفت 97.1 درصدی داشتهاند و همچنین 7 پروژه از 34 پروژه تملک دارایی سرمایهای یا به اصطلاح احداثی در منطقه، با صرف اعتبار 336 میلیارد تومان، به اتمام رسیدهاند.
مظفر در ادامه با اشاره به بازدید از پروژههای مهم منطقه 6 در جریان طرح رصد 3، اضافه کرد: در راستای توجه جدی به حوزه فرهنگ و فعالیتهای اجتماعی، پروژه مرکز خلاقیت شهردخت پارک هنرمندان، با بودجه 2 میلیارد و چهارصد میلیون تومان از سال 1400 آغاز شد و به همت مدیریت شهری در پایان سال گذشته به بهرهبرداری رسید تا نقش مهمی در راستای خدمات اجتماعی و فرهنگی به دختران این منطقه، ایفا کند.
وی با اشاره به بازدید از پروژه همراهسرای بیماران، گفت: ساماندهی چادرخوابهای همراهان بیماران اطراف بیمارستان امام خمینی(ره) و مرکز طبی کودکان دغدغه همیشگی مدیران شهری و حتی شهروندان منطقه 6 بود و به منظور بر طرف کردن این مشکل مدیریت شهری اقدام به تأسیس همراه سرا با بودجه 50 میلیارد تومانی کرد که این مجموعه با 50 تخت در چهار طبقه و به وسعت 650 متر مربع، به همراهان بیماران خدمترسانی میکند.
مظفر پروژه بهسازی بوستان لاله را نیز یکی از اقدامات مهم مدیریت شهری برای بهبود فضای تفریحی در محیط منطقه 6 عنوان کرد و افزود: بوستان لاله بهعنوان یک نماد تفریحی و آموزشی و فرهنگی در شهر تهران شناخته می شود و اکنون پس از سالها نیاز به بازسازی جدی دارد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، ادامه داد: با در نظر گرفتن همین دغدغه، پروژه بهسازی این بوستان با بودجه 87 میلیارد و 500 میلیون تومان از ابتدای سال 1402 کلید خورد که شامل اصلاح سیستم آبرسانی، احداث مخزن و نصب تأسیسات، اصلاح سیستم روشنایی، اجرای وسایل بازی کودکان و مبلمان بوستان، مرمت و بازسازی سرویسهای بهداشتی، اقداماتی در جهت زیباسازی این بوستان است.
وی با بیان اینکه منطقه 6 به دلیل وجود اماکنی نظیر بوستانهای مهم مانند لاله و ساعی و همچنین، پوشش سطح وسیعی از خیابانهای ولیعصر و انقلاب بهعنوان نبض اقتصادی و اجتماعی در سطح شهر تهران و اماکنی نظیر دانشگاه تهران، نیازمند دقت ویژه در برنامهریزی و استفاده از نظرات نخبگان در عملیات بودجهریزی است.
رئیس کمیته بودجه شورای شهر اضافه کرد: بدون شک توجه به نظرات نخبگان، معتمدین و کنشگران حاضر در منطقه 6، در زمینه بودجهریزی و اولویت بندی با بهرهگیری از نگاه این گروه که آگاهترین افراد به مشکلات و نیازهای منطقه هستند، میتواند مدیریت شهری تهران را به سمت بهترین برنامهریزی برای بهبود آینده این منطقه، هدایت کند.
در ادامه این جلسه نیز نخبگان، شهروندان و کنشگران فعال منطقه 6 به بیان مطالبات، دیدگاهها و ایدههای خود در جهت برون رفت از مشکلات در محلات پرداختند.
انتهای پیام/