اتصال به فیبرنوری؛ رویکرد مهم وزارت ارتباطات

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به پوشش و اتصال فیبر نوری در کشور و ایجاد زیرساخت‌های قانونی و مقرراتی و عزم جدی در این زمینه، بر اتصال پوشش فیبرنوری تأکید کرد و گفت: اهتمام رویکرد اتصال، یکی از رویکردهای اصلی وزارت ارتباطات است.

به گزارش خبرآنی، حمید فتاحی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات و فناوری اطلاعات- با بیان این‌که هرگونه کندروی و مشکل و مانع بر سر راه مخابرات، تأثیرش را بر همه بخش‌های صنعت به‌وضوح نشان خواهد داد، با تاکید بر اینکه نگاه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و وزیر ارتباطات، مبنی بر همدلی و هماهنگی با شرکت مخابرات است، اظهار کرد: این امر در دستور کار ما قرار گرفته و برای شناسایی مشکلات و پوشش نقاط ضعف و از بین‌بردن موانع برای رسیدن به رشد و توسعه تلاش می‌کنیم تا عملیاتی شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تدابیر خوب رئیس هیئت مدیره و سهامداران شرکت مخابراتی ایران برای تحقق اهداف گفت: با انتخاب آقای مهندس جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران سطح تعاملات با رگولاتوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتقا پیدا کند.

وی با نام‌بردن از شرکت مخابرات به عنوان پایه صنعت ارتباطات کشور، تصریح کرد: شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات حتی از لحاظ نام‌گذاری و مفهومی درهم‌تنیده هستند و این تعامل در لفظ و اسم، باید به یک اتحاد عملی و به دور از تعارف برای عملی‌سازی طرح های اولویت دارصنعت ارتباطات کشور برای پیشرفت تبدیل شود.

فتاحی، با اشاره به روند سریع انقلاب‌های صنعتی با محوریت ارتباطات و انقلاب‌های صنعتی مداوم بر مبنای صنعت ICT، گفت: امروزه حوزه ارتباطات پیشران سایر بخش‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و شده و در همه شئون زندگی روزمره مردم ورود کرده و تأثیرش قابل انکار نیست بنابراین هرگونه عقب‌افتادگی در این بخش موجب عقب‌افتادگی چندبرابری در حوزه‌های دیگر و بخصوص با جامعه جهانی می‌شود.

اهتمام رویکرد اتصال رویکردهای اصلی وزارت ارتباطات است

رئیس رگولاتوری با اشاره به پوشش و اتصال فیبر نوری در کشور و ایجاد زیرساخت‌های قانونی و مقرراتی و عزم جدی در این زمینه بر اتصال پوشش فیبرنوری تأکید کرد و گفت: اهتمام رویکرد اتصال، یکی از رویکردهای اصلی وزارت ارتباطات است و نقش مخابرات نیز در این موضوع از اهمیت به سزایی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه اسناد بالادستی و برنامه هفتم نیز این اتصال را از وزارت ارتباطات و کارورها خواسته است، گفت: از تمام کارکنان مدیران و فعالان حوزه مخابرات و صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جای‌جای کشور به‌صورت ویژه قدردانی می کنم که با تلاش شبانه‌روزی خود، چراغ ارتباطات کشور را همواره روشن و پرنور نگاه داشته‌اند.

فتاحی با تأکید بر بسیج استفاده از همه ظرفیت‌های حوزه ارتباطات کشور برای پیشرفت فیبر نوری به دور از تعارضات گفت: وظیفه شما همراه‌کردن سایر کارورها و سایر سازمان‌هاست تا یک ارتباط خوب و باکیفیت در اختیار مردم و جامعه قرار گیرد.

در ادامه علیرضا سبحانی-سرپرست معاونت تنظیم مقررات شرکت مخابرات- با بیان اینکه این فرایند با عنوان رگولاتوری‌زدایی، مبحثی جدید در این بخش است، خاطرنشان کرد: برخی سخت‌گیری‌های اپراتور غالب کشور طبیعی است ولی بیشتر از حد خاص مقررات‌گذاری و دریافت حق‌السهم دور از استانداردهای تنظیم‌گری است.

وی افزود: تهیه و تدوین مدل‌های مختلف تعرفه‌گذاری و ایجاد حس مثبت در شورای رقابت نسبت به فعالیت‌های مخابرات، از نتایج فعالیت‌های معاونت تنظیم مقررات است.

سرپرست معاونت تنظیم مقررات شرکت مخابرات اظهار داشت: با چالش‌های مختلف، تعهدات UNSP  را انجام می‌دهیم ضمن اینکه، تعارض درخواست‌های نهادهای نظارتی با منافع تجاری شرکت، چالش دیگر این حوزه است.

سهم اقتصاد دیجیتال در کشور چقدر است؟

وی به مجوزهای شهرداری‌ها، نحوه تغییر فناوری مشکلات روند برگردان و مشوق‌های اتصال اشاره کرد و افزود: خروج قیمت‌گذاری از حالت دستوری در بخش‌های برق و فضا و رانژه از دستاوردهای بخش‌های مختلف مخابرات به ویژه معاونت تنظیم مقررات است.

سرپرست معاونت تنطیم مقررات خاطرنشان کرد: مسئله آبونمان با حضور مطالبه‌گری مخابرات بر اساس برنامه هفتم وارد شده است.

وی افزود: در نهایت باید از  GDP اقتصاد دیجیتال که درکشورهای توسعه یافته، ۱۰ درصد است اما در کشور ما حداکثر ۲ درصد است و هدف از تمام این فعالیت‌ها افزایش سهم کیک نظام اقتصاد فناوری‌محور، از دیجیتال به بالای ۱۰ درصد است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.