سخنگوی سازمان دفاع شهری در نوار غزه اعلام کرد که جنایتهای رژیم صهیونیستی در شمال غزه از حدود ۲ ماه پیش، خونبارترین جنایات از زمان آغاز جنگ نسلکشی به شمار میآید.
به گزارش خبرآنی، محمود بصل، سخنگوی سازمان دفاع شهری در نوار غزه در جریان گفتوگویی مطبوعاتی خاطرنشان کرد، تداوم عملیات نظامی و ارتکاب جنایتهای رژیم صهیونیستی در شمال غزه از حدود ۲ ماه پیش، خونبارترین جنایات از زمان آغاز جنگ نسلکشی به شمار میآید و سیاست گرسنگی که توسط اشغالگران دنبال میشود منجر به موارد فوتی ناشی از گرسنگی، محاصره شدید و ممانعت از ورود مواد غذایی اولیه شده است.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، محمود بصل در ادامه افزود، اشغالگران صهیونیست سیاستهای بمباران بیهدف را در پیش گرفته و خانههای مملو از صدها غیرنظامی را بدون هیچگونه هشدار قبلی هدف قرار میدهند.
در پنجم اکتبر، ارتش رژیم صهیونیستی عملیات نظامی گستردهای را در شمال نوار غزه آغاز کرد و این عملیات تاکنون منجر به شهادت بیش از ۳ هزار فلسطینی، کوچ دهها هزار تن و تخریب و ویرانی محلههای مسکونی شده است.
وی همچنین تصریح کرد، تجاوزات رژیم صهیونیستی منجر به کشتارجمعی تمامی خانوادهها و هدف قرار دادن همه کسانی میشود که در حال تردد در خیابانها هستند و آنچه که در حال رخ دادن است «پاکسازی نژادی سیستماتیک» قلمداد میشود.
محمود بصل ادامه داد که حملات نظامی باعث تخریب گسترده زیرساختها از جمله خانهها، مدارس و مراکز اساسی و مهم شده و این موضوع بیش از ۱۳۰ هزار شهروند فلسطینی را مجبور به کوچ اجباری کرده است.
سخنگوی سازمان دفاع شهری در نوار غزه همچنین گفت، یک فاجعه انسانی وجود دارد که به مرور زمان رو به وخامت است و اجساد بیش از ۷۰ درصد شهدا همچنان زیر آوارها در مناطق هدف قرار گرفته شده در شمال نوار غزه هستند زیرا اشغالگران صهیونیست مانع از انجام اقدامات بشردوستانه کادر دفاع شهری از ۴۲ روز پیش میشوند.
وی افزود: ما از شهروندانی که زیر آوار گیر کردهاند، درخواست کمک دریافت میکنیم، اما نمیتوانیم به آنها دسترسی پیدا کنیم.
این مقام فلسطینی همچنین اظهار کرد: ۱۳ دستگاه خودروی آتشنشانی در مرکز و جنوب نوار غزه به دلیل تمام شدن سوخت قادر به خدماترسانی نیستند و این امر عملیات امداد و نجات را با مشکل مواجه کرده است.
محمود بصل در پایان از جامعه بینالمللی خواست تا اقدامی فوری برای راهاندازی مجدد سیستم دفاع مدنی در غزه اتخاذ کند تا بتواند جان مردم را نجات دهد و درد و رنج شهروندانی را که با یک فاجعه انسانی بیسابقه روبهرو هستند را کاهش دهد.
نهادهای امدادرسان بینالمللی بارها نگرانی خود را در مورد وضعیت انسانی در غزه ابراز و اعلام کردند که تعداد کاروانهای حامل کمکهای بشردوستانه که در حال حاضر وارد نوار غزه میشود، به پایینترین سطح خود از زمان آغاز جنگ در ماه اکتبر رسیده است.
با ادامه جنگ غزه و در سایه نبود دارو و تجهیزات پزشکی وضعیت بیماران و مجروحان وخیمتر میشود. بیش از ۲ ماه است که رژیم صهیونیستی شمال نوار غزه را محاصره کرده و مانع ورود کمکهای بشردوستانه به این مناطق میشود.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۲۵ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و نزدیک دو ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۴ هزار و ۵۰۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۵ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام