ژنرال بازنشسته صهیونیست: نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش باید استعفا کنند

یک ژنرال بازنشسته صهیونیست جنگ در نوار غزه را بدون چشم‌انداز راهبردی توصیف کرد و خواستار استعفای نخست‌وزیر و رئیس ستاد ارتش این رژیم شد.

به گزارش ایسنا، «اسحاق بریک» ژنرال بازنشسته رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اذعان کرد: خستگی در میان سربازان مشهود است و بسیاری از آنها دیگر تمایلی به جنگیدن ندارند.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی گفت: سربازان اعتماد خود را به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر، رهبری سیاسی و «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش از دست داده‌اند.

بریک افزود:  نتانیاهو و هالوی جنگی بدون چشم‌انداز راهبردی را رهبری می‌کنند و باید استعفا دهند. هالوی برای اینکه روسای خود را راضی نگه‌ دارد به مواضعش پایبند نیست و به فکر حفظ جایگاهش است.

وی در انتقاد از بی‌توجهی نتانیاهو به اسرای صهیونیست بازمانده در نوار غزه تاکید کرد: قوم یهود در طول نسل‌های گذشته هرگز رهبری نداشته‌اند که ۱۰۱ اسیر را ۲ بار رها کرده باشد. نتانیاهو ۲ بار اسرا را رها کرد، بار اول زمانی بود اجازه داد آنها ربوده شوند و بار دوم نیز وقتی بود که تصمیم اشتباهی برای عدم آزادی آنها گرفت.

بریک همچنین تاکید کرد: نتانیاهو اسرا را به دلیل علاقه به حفظ کابینه و موقعیت خود رها کرد.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

با گذشت ۳۴۴ روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد می‌کنند و با تغییر روش‌های مبارزه خود، کمین‌های ترکیبی و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کرده‌اند.

همزمان با تداوم جنگ، جنبش حماس و رژیم صهیونیستی طی چند ماه اخیر مذاکرات غیر مستقیمی را با میانجیگری آمریکا، قطر و مصر در دوحه و قاهره برگزار کردند اما این تلاش‌ها به دلیل مانع تراشی‌های نتانیاهو به سرانجام نرسید.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.