به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، علی ربیعی، دستیار رئیس جمهوری در امور اجتماعی در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان البرز با اشاره به اینکه نیازمند این هستیم که بیش از آنچه فکر میکنیم، گفتگو کنیم گفت: به گفتگوی وسیع و گسترده نیاز داریم تا مسائل تاریخی خودمان را بهتر بشناسیم.
وی ادامه داد: یک فرصت تاریخی برای کشور ایجاد شده است و آن شکلگیری دولتی است که بخواهد با همه کار کند. باید به فهم مشترک از مسائل دست پیدا کنیم تا تصمیمگیریها، مسائل را پیچیدهتر نکند. عارضه را با بیماری، خیلی یکسان در نظر گرفتهایم. عارضه و بیماری را از همدیگر جدا کنیم و جامعه را در فهم مشترک خود سهیم نماییم. دولت نمیتواند به تنهایی تصمیمات سخت بگیرد.
ربیعی با بیان اینکه ناترازیها نه فقط در آب، خاک و انرژی است، بلکه در نیروی انسانی هم دچار ناترازیهای جدی هستیم، گفت: نارساییها را هم باید بیان کرد و هم اضطراب ایجاد نکرد. نارساییها را هم طوری باید گفت که همدلی ایجاد کند.
ناترازی انرژی نتیجه 3 دهه عدم سرمایهگذاری است
صمد حسنزاده، رئیس اتاق ایران در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان البرز گفت: مسئولان و دولتمردان، ملاحظه بیشتری در خصوص قوانینی داشته باشند که بخاطر عدم کارشناسی و مطالعه بیشتر، بعضی مواقع موجب نارضایتی فعالان اقتصادی میشود. اعتقاد دارم که میشود با ادبیات بهتری، این مسائل را برای کشور مدیریت کرد تا نارضایتیهای فعالان اقتصادی بیشتر نشود.
وی افزود: امروز در یک جنگ اقتصادی قرار داریم. باید نارساییها و کمبودها را به عنوان یک ایرانی قبول کنیم و همانطور که تاکنون نشان دادهایم، با همت مضاعف برای رفع مشکلات تلاش کنیم. مخصوصا در دولت چهاردهم، باید روابط خوبی با کشورها برقرار کنیم.
فعالان اقتصادی و اتاق ایران در کنار سیاستهای دولت، باید برای توفیق بیشتر دولت در اجرا و عملیاتیسازی برنامههای توسعهای خود کمک کنند. اتاق ایران تنها برای اعضا و دستاندرکاران اتاق نیست، بلکه برای همه مردم ما است و لذا همه باید کنار هم باشیم و برای حل مشکلات کمک کنیم.
حسنزاده با بیان اینکه کمبود برق و معضل قطعی برق فقط مربوط به دوران وزارت دکتر علیآبادی نیست، گفت: دو، سه دهه است که در صنعت برق سرمایهگذاری نشده و بخاطر فرسوده بودن زیرساختهای شبکه، در شبکه افت داریم.
وی اظهار کرد: در تمامی دولت های قبل و دولت وفاق ملی، دلسوزان کشور برای رفع نارساییهای کشور تلاش کرده و می کنند. امیدواریم این تلاش ها کشور را به نقطهای برساند که مردم نیازی به مهاجرت نداشته باشند.
انتهای پیام/