به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم در نشست هماندیشی بسیج اساتید که در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیج بیشتر از اینکه یک تشکیلات سازمانی باشد یک فرهنگ است، اظهار داشت: بسیجی یعنی فداکار، ایثارگر، مخلص و خدمتگزار و الگوی ما در این مسیر و ایام دفاع مقدس شهید باکری و همت بودند البته خود من به دلیل همرزم بودن با شهید کاوه را الگوی خود به عنوان یک بسیجی در خط امام میدیدم.
وی گفت: بهترین الگوی بسیجی در دوران معاصر شهید حاج قاسم، شهید سیدحسننصرالله هستند که در ذهن ما فداکاری، اخلاص، ایثار، تدبیر، عقلانیت، مدارا، تحمل و مهربانی را تداعی میکنند.
وی با اشاره به روند تاریخی شکلگیری حزب الله در لبنان گفت: شیعیان لبنان سالها قبل اقلیت محرومی بودند که امام موسی صدر و شهید چمران به انجا رفتند که این اقلیت را از محرومیت و فقر در بیاورند. انقلاب پیروز شد و حزبالله لبنان شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه حزبالله به عنوان یک گروه با دیدگاههای بسیجی و اندک با فداکاری لبنان را نجات داد و سپر بلای کل کشور لبنان شد، ادامه داد: لذا سید حسن نصرالله محبوب دل همه لبنانیها از همه قشر و مذهبی شد، و حتی به عنوان یک رهبر حکیم محبوب دل همه آزادگان جهان است.
سیمایی صراف در ادامه گفت: بسیج یک نظام اخلاقی دارد، به نظر من یک شکافی بین جوانان بسیجی امروز ما با بسیج نسل ما وجود دارد که لزوماً اشکالی ندارد. دانشجویان بسیجی حال حاضر نسل z بسیجیان و بسیجیهای عصر دیجیتال هستند و با نسل ما متفاوت هستند که البته ایرادی هم ندارد که رفتارها متفاوت باشد ولی ما باید این نسل را بشناسیم.
وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه ما اساتید بسیجی باید برای دانشجویان خودمان الگوی علمی و اخلاقی باشیم، گفت: بسیجیان باید در علم و فناوری و ارزشهای معنوی هم پیشرو باشند همانطور که مقام معظم رهبری هم بر این امر تأکید فرمودند.
وی عدالت را یکی از مظاهر بسیجی دانست و گفت: بسیجیان حتی در قضاوتهای سیاسی عدالت دارند طبق رویکرد اسلامی ما با دوستان باید مروت داشت و لذا با دشمن با عدالت رفتار کنیم.
وزیر علوم با اشاره به حوادث اخیر در منطقه و کشتار مردم غزه گفت: ما در دانشکدههای حقوق از منشور حقوق بشر دفاع میکردیم اما امروز در عمل خجالت میکشیم از حقوق بشر صحبت کنیم زیرا بدیهیترین حقوق در غزه در حال نقض شدن است. غرب دچار استاندارد دوگانه شده است اگر در ایران کسی بخاطر جنایت علیه مردم اعدام شود، میشود نقض حقوق بشر اما در فلسطین بر سر زنان و کودکان بمب میریزند و از گرسنگی، تشنگی و آوارگی به عنوان سلاح استفاده میکنند اما حقوق بشر لکه دار نمیشود.
انتهای پیام/