حکمرانی آموزشی با همکاری شورای انقلاب فرهنگی محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سید جلال موسوی؛ معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، امروز در نشست خبری با رسانه‌ها با اشاره به نخستین همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت اظهار کرد: نظام تعلیم و تربیت یکپارچه است و بر همین اساس، سه محور اصلی در همایش حکمرانی تعلیم و تربیت مدنظر قرار دارد.

وی افزود: در این همایش، چالش‌های حوزه آموزش و پرورش بررسی خواهد شد. محور نخست این همایش، الگوهای حکمرانی تربیت با رویکرد بومی است که مسائلی همچون سند تحول آموزش و پرورش، ساحت‌های تربیتی مبتنی بر سند تحول، عدالت آموزشی، کیفیت آموزش و ارتقای منابع انسانی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دبیر علمی همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت بیان کرد: محور دوم همایش، حکمرانی تربیت غیررسمی است که خارج از آموزش و پرورش قرار دارد و به بررسی نقش فعالان تربیتی و حلقه‌های مردمی در نظام آموزش و پرورش می‌پردازد.

وی ادامه داد: محور سوم همایش نیز مربوط به حکمرانی تربیت تخصصی است که به تربیت در دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی می‌پردازد.

موسوی با اشاره به چالش‌های موجود گفت: به دنبال خروج از تصمیم‌گیری جزیره‌ای هستیم. در بسیاری از کشورهای جهان یک وزارتخانه آموزش وجود دارد، اما در ایران چهار وزارتخانه علوم، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و کار درگیر موضوع آموزش هستند که این امر باعث جزیره‌ای عمل شدن شده است.

وی افزود: یکی از چالش‌های اساسی ما در حوزه آموزش، بحث مهارت و استعداد است. وقتی از مسئولان آموزش و پرورش سوال می‌پرسیم چرا هدایت تحصیلی به خوبی اجرا نمی‌شود، می‌گویند وزارت علوم هدایت شغلی را به خوبی انجام نمی‌دهد.

دبیر علمی همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد: یکی از نهادهایی که می‌تواند به حل این چالش‌ها کمک کند، شورای عالی انقلاب فرهنگی است و ما به دنبال حکمرانی واحد بین دستگاه‌ها هستیم.

موسوی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای ارسال مقالات خود به این همایش تا 6 آذر فرصت دارند و علاوه بر آن، می‌توانند گزارش‌های سیاستی نیز ارسال کنند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.