گروه سیاسی پایگاه خبری خبرآنی- بهتازگی گروه سایبری حنظله با انتشار تصاویر شخصی بهنام "رافائل سربرو "دانشمند ارشد فعال در پروژه تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی نوشت:« رافائل را میشناسید؟ او در پروژه تسلیحات کشتار جمعی رژیم صهیونیستی کار میکند! همه دانشمندان فعال در صنایع اتمی رژیم صهیونی هدف قانونی ما هستند و مطمئناً به سزای اعمالشان خواهند رسید!»
افشای اطلاعات مربوط به شخصیتهای پشتپرده تاسیسات هستهای رژیم صهیونیستی و همچنین تصاویری از بنیگانتز، سیاستمدار ارشد و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و هک و انتشار اطلاعات مربوط تاسیسات هسته ای دیمونا بخشی از اقدامات روزهای گذشته این گروه است.
از ابتدای عملیات طوفانالاقصی، یکی از ابعاد جنگ در منطقه حملات سایبری علیه زیرساختهای طرفین درگیری بود و رژیم صهیونیستی در این یکسال، بهرغم آنکه تلاش بسیاری برای آسیبزدن به توان رزمی حماس در غزه کرد و در این راستا از هیچگونه جنایتی چشمپوشی نکرد و چند هفته است تلاش کرده تا با لبنان وارد معرکه درگیری شود، همچنان از حملات سایبری ضربه میخورد.
نام گروه هکری حنظله در یکسال اخیر در اخبار مربوط به فعالیتهای سایبری زیاد به گوش میخورد و تمرکز آنها بر حمله علیه زیرساختهای رژیم صهیونیستی بود.
یکی از مهمترین عملیاتهای آنها، همزمان با عملیات وعده صادق1 بود که اعلام کردند به سیستم راداری رژیم صهیونیستی حمله کرده است. این گروه سیستمهای راداری رژیم صهیونیستی را نقض و صدها هزار پیامک تهدیدآمیز برای شهروندان اسرائیلی ارسال کرده است و پس از نفوذ به سیستمهای راداری، 500 هزار پیامک برای اسرائیلیها ارسال کرده است.
هک شدن نرم افزار SolidCAM و استخراج 50 گیگابایت اطلاعات حساس از آن، هک بزرگترین شرکت سازنده تجهیزات بیمارستانی هوشمند صهیونیستها، نفوذ به کالج رَمَت گَن در فلسطین اشغالی و افشای اسناد دانشجویی، مکاتبات و ایمیلها و شماره تلفن دانشجویان، حمله سایبری به شرکت کوگول بزرگترین واردکننده تایر در فلسطین اشغالی استخراج 4 ترابایت اطلاعات این مجموعه بخشی از مجموعه عملیاتهای این گروه در یک سال گذشته است.
این گروه سایبری نام خود را از شخصیت موجود در آثار کاریکاتوریست فلسطینی ناجی العلی برداشته است؛ تصویری از پشت سر یک کودک با لباس مندرس که نماد مصور مردم فلسطین و نشانگر سرنوشت تلخ و آوارگان فلسطینی است اما اکنون این نام، به یک چالش بزرگ در امنیت سایبری اسرائیل تبدیل شده است.
حنظله چند روز پیش از سالگرد طوفانالاقصی در وبسایت خود اعلام کرد که 2 آرشیو محافظت شده با رمز عبور حاوی بیش از 60 هزار ایمیل محرمانه متعلق به گابریل گابی اشکنازی وزیر سابق امور خارجه رژیم صهیونیستی و رئیس سابق ستاد کل ارتش این رژیم را دارد.
این گروه در پیامی نوشت: «این دادهها تنها بخش کوچکی از دریاچه اطلاعات ما درباره گابی اشکنازی است. آیا مقامات و وزارتخانههای فعلی رژیم جعلی صهیونیستی در امان هستند؟ هرگز!!! از سایه خود بترسید.»
رژیم اسرائیل درحالی از عملیاتهای سایبری یک گروه هکری در حال ضربه خوردن است که خود با در اختیار داشتن واحد 8200 تلاش گستردهای برای عملیات سایبری و روانی علیه محور مقاومت به کار برده است. واحد 8200 یک سازمان مخفی اطلاعاتی در اسرائیل است که مسئولیت هک سیستمها، شنود الکترونیک، رمزگشایی کدها و کدگذاری دیجیتالی را بهعهده دارد و زیرمجموعه آمان (معاونت اطلاعات ارتش اسرائیل) محسوب میشود.
علاوه بر فعالیتهای زیرساختی و سختافزاری، در بعد عملیات روانی نیز اعضای این واحد در پوشش کاربران شبکههای اجتماعی به شایعهپراکنی، ترور شخصیتی رهبران مستقل جهان، ایجاد درگیریهای مذهبی و سیاسی و... مشغول هستند.
علیرغم توانایی رژیم صهیونیستی در مقابله سایبری با دشمنانش، اما طرف مقابل نیز از قدرت قابل توجهی برخوردار است در حدی که واحد 8200 نیز دستخوش حمله سایبری شد و گروه هکری حنظله بعد از عملیات طوفان الاقصی، شرکت ArrowNet بازوی فنی یگان 8200 رژیم صهیونیستی که مدعی هستند قویترین تجهیزات سایبری دنیا را دارند هک کردند و عکس فرمانده یگان 8200 و برخی مسئولان این شرکت امنیتی که هیچ اطلاعاتی از آنها موجود نیست را افشا کرد.
عملیاتهای این گروه موجب شد تا حساب «@Handala_Hack»در شبکه اجتماعی ایکس حذف شود. این حساب در ایکس و سایر شبکههای اجتماعی از دسامبر 2023 شروع بهکار کرد و در کمتر از یکسال در دنیای دیجیتال نام خود را بر سر زبانها انداخت.
شرکت امنیت سایبری ترلیکس (Trellix) حملات حنظله را پیچیده توصیف کرده بود و گفته است که این گروه با انگیزههای طرفداری از فلسطین فعالیت میکند و هشدار داد که این انگیزه ممکن است نمائی برای یک انگیزه پنهان باشد.
در ماه ژوئیه امسال، حنظله اعلام کرد که پشت یک کمپین فیشینگ جعل هویت شرکت امنیت سایبری کروداسترایک (Crowdstrike) است که سعی در نصب پاککن در شبکههای کاربران رژیم صهیونیستی داشت؛ عملیاتی که باعث هشدار فوری از سوی اداره ملی سایبری اسرائیل شد.
با گذشت 400 روز از عملیات طوفانالاقصی و جنایات اسرائیل در غزه و لبنان که پیش چشم همه جهانیان قرار دارد، این رژیم در مصاف نظامی نهتنها در مصاف نظامی با گروههای مقاومت هنوز به اهداف خود در غزه نرسیده که امنیت سایبری آن از سوی گروههای هکری هم هرروز درحال به چالش کشیده شدن است.
انتهای پیام/