پلتفرم آمازون در ترکیه جریمه شد

پلتفرم آمازون در ترکیه جریمه شد

کمیسیون حفاظت از داده شخصی ترکیه، پلتفرم بازی توییچ (Twitch) آمازون را به دلیل رخنه داده، ۲ میلیون لیر (۵۸ هزار دلار) جریمه کرد.

به گزارش ایسنا، پس از لو افتادن ۱۲۵ گیگابایت داده، این کمیسیون تحقیقاتی را انجام داد و دریافت که توییچ، اقدامات امنیتی مناسب بازدارنده انجام نداده و فقط پس از این نشت داده، به این مسئله پرداخته است. رگولاتور ترکیه اعلام کرد ارزیابی ریسک‌ها و تهدیدها هم کافی نبوده است.

بر اساس گزارش رویترز، اطلاعات ۳۵ هزار و ۲۷۴ نفر در جریان این نشت داده، لو رفته است. کمیسیون حفاظت از داده شخصی ترکیه، ۱.۷۵ میلیون لیر جریمه بابت امنیت ناکافی و ۲۵۰ هزار لیر بابت کوتاهی پلتفرم توییچ در گزارش رخنه، صادر کرد.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.