ناصر ارضی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، در مورد آخرین وضعیت وکالت پرونده شکایت سعید واسعی از فولاد در کمیته وضعیت، اظهار داشت: با دقت نظر در مقررات بند 2 ماده 6 آیین دادرسی کمیته وضعیت، میان وکیل دادگستری و وکیل مدنی، تفکیک شده و بر این اساس تصریح شده که اگر وکیل انتخابی طرفین دادگستری نباشد، باید در وکالتنامه رسمی، موضوع دعوی، طرفین دعوا، و مرجع رسیدگی و...در وکالتنامه تصریح شده باشد.
وی افزود: ریاست کمیته وضعیت فدراسیون به وکالتنامه و قرارداد الکترونیک وکلا که فی مابین اینجانب و موکل منعقد و به کمیته ارائه شده بود ایراد شکلی داشته و مبادرت به رد دعوی به دلیل عدم تصریح حق اقامه دعوی در کمیته وضعیت نمودند. در حالی که در داخل آیین دادرسی وضعیت چنین قید و الزامی در خصوص وکالتنامه وکلای دادگستری وحود ندارد. در فرجه قانونی به دادنامه صادره اعتراض و نهایتا قرار مزبور نقض و پرونده جهت رسیدگی در ماهیت به کمیته وضعیت اعاده گردید.
ارضی راجعبه اینکه آیا پرونده شکایت بازیکن دیگری از بازیکنان سابق فولاد را هم در اختیار دارد، اذعان داشت: به اتفاق یک وکیل دیگر پرونده آقای محمد آبشک را هم دنبال میکنیم. صرفنظر از اصل میزان طلب، در زمان اقاله شرطی درج گردیده که در صورت عدم پرداخت مبلغ مورد توافق، از باب خسارت در ایفای تعهد، جریمه ماهیانه نیز در نظر گرفته شده است.
وکیل باشگاه گلگهر در مورد اینکه سرعت رسیدگی به پروندههای کمیته وضعیت را چطور ارزیابی میکند، اذعان کرد: بعد از پایان فصل حجم خیلی زیادی از شکایات در کمیته وضعیت مطرح و پرونده تشکیل میشود. طبق قانون کمیته وضعیت 60 روز پس از وصول دادخواست باید مبادرت به صدور رأی نماید مگر اینکه پرونده نیازمند استعلام باشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه پروندهها نیازمند استعلام از سازمان لیگ است و باشگاهها معمولاً قرارداد را در اختیار بازیکن قرار نمیدهند، فرایند کمی زمانبر میشود. البته بعضی مواقع زمان رسیدگی پروندهها متفاوت است. برای نمونه در یک پرونده آذر 1402 پرونده تشکیل شده و فروردین 1403 جلسه رسیدگی تشکیل شده اما هنوز منتج به رای نشده است. اما پرونده دیگری که مربوط به یکی از اعضای سابق باشگاه استقلال بود از جلسه رسیدگی تا ارجاع، 2 ماه طول کشید.
انتهای پیام/