رئیس شورای «زرعیت» در شمال اراضی اشغالی اعلام کرد که در سایه تداوم شلیک موشکها، مواجهه با مسائل روزمره در اینجا دشوار است.
به گزارش خبرآنی، «اتسیک بن موفخار»، رئیس شورای «زرعیت» در شمال در جریان گفتوگو با شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: به عقیده من صحبتهای کابینه و رئیس ستاد ارتش (رژیم صهیونیستی) درباره بازگشت اسرائیلیها به شمال، غیرمسؤولانه است.
براساس گزارش شبکه خبری المیادین، وی در ادامه افزود: ماندن در هتل برای مدت طولانی دشوار است و ما همچنان در معرض تهدید حملات موشکی هستیم.
موفخار همچنین تصریح کرد: ما در حال حاضر احساس امنیت نمیکنیم و اقدامات «ارتش» در لبنان برای ایجاد احساس امنیت و بازگشت به منازل کافی نیست.
وی ادامه داد بیشتر شهرکنشینان شمالی بازنخواهند گشت، زیرا در مناطق داخلی احساس امنیت بیشتری میکنند.
رئیس شورای «زرعیت» در شمال اراضی اشغالی تاکید کرد که در سایه تداوم شلیک موشکها، پرداختن به کارهای روزمره و عادی در اینجا دشوار است.
پیشتر شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد در بحبوحه حملات موشکی مداوم از لبنان، ساکنان شمال اراضی اشغالی از گفتههای فرماندهان ارتش این رژیم مبنی بر اینکه آنها میتوانند به خانههایشان بازگردند، بسیار خشمگین هستند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد باید یادآوری کرد که حتی بعد از پایان این جنگ و بازگشت ساکنان شمال نیز نهاد امنیتی و نظامی این رژیم نمیتواند عدم شلیک موشک از لبنان را تضمین کند.
این شبکه افزود حزبالله توانمندیهای موشکی خود را حفظ کرده است و پس از پایان نبرد کنونی نیز این توانمندیها را خواهد داشت.
رژیم صهیونیستی معتقد است هدف از عملیات نظامی خود در لبنان این است که به دهها هزار شهرک نشین پس از اینکه مجبور به ترک منطقه به دلیل تبادل آتش مداوم با حزبالله به مدت بیش از یک سال شدند، اجازه دهد به شمال بازگردند.
این تحولات پس از درگیریهایی است که در پی جنگ نسل کشی صهیونیستها در نوار غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۴۵ هزار فلسطینی گردید. اشغالگران از ۲۳ سپتامبر گذشته دامنه عملیات نظامی خود را در لبنان گسترش دادند و بسیاری از مناطق از جمله بیروت پایتخت را در یک عملیات هوایی مداوم و به دنبال آن، حمله زمینی به جنوب لبنان هدف قرار دادند.
تشدید تنشهای صهیونیستها در لبنان سه هزار و ۱۳۶ کشته و بیش از ۱۳ هزار مجروح از جمله تعداد زیادی زن و کودک بر جای گذاشت و حدود ۱.۴ میلیون نفر آواره شدهاند.
انتهای پیام