به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در روزهای گذشته تصاویر و فیلمهایی از رفتار خارج از عرف و هنجارشکنانه ملیپوشان ووشو در حاشیه رقابتهای قهرمانی آسیا در ماکائو منتشر شد. در این فیلمها ملیپوشان ساندای ووشو که برخی از آنها برای اولین بار و در راستای سیاست جوانگرایی کادرفنی و فدراسیون، فرصت همراهی تیم ملی را پیدا کرده بودند، با حضور در محیط خارج از عرف، شرع و فرهنگ ایران مرتکب رفتارهای هنجار شکنانهای شدند که سؤالهای بسیاری را به وجود آورده است.
اولین و مهمترین پرسش این است که نماینده حراست وزارت ورزش و جوانان، سرپرست و سرمربی تیم ملی کجا بودند و چه کار میکردند؟ وزارت ورزش که همواره به حضور نماینده حراست در اعزام تیمهای ورزشی تأکید دارد، باید به این سؤال پاسخ دهد که دقیقاً مسئولیت نماینده حراست در سفرها چه چیزی است؟ آیا قرار است تنها یکی از کارکنان حراست وزارت ورزش به نوبت در سفرها تیمهای ورزشی را همراهی و حق مأموریت خود را از فدراسیونها دریافت کند، اما هیچ مسئولیتی نداشته باشد؟ امیر صدیقی رئیس فدراسیون نیز در این سفر همانند سفرهای گذشته تیم را همراهی کرده و او هم باید در این باره پاسخگو باشد.
این اتفاق اواخر شهریور ماه رخ داده و پس از حدود تقریباً دو ماه و با انتشار فیلمها در فضای مجازی شاهد واکنش فدراسیون ووشو به این قضیه بودیم. آیا اگر این فیلمها رسانهای نمیشد مانند بسیاری از اتفاقات سالیان اخیر قرار بود این موضوع نیز لاپوشانی شود؟ خبرهایی مطرح شده مبنی بر اینکه فدراسیون نیز دیر از موضوع باخبر شده است، در صورت صحت این موضوع این سوال مطرح میشود که چرا حراست گزارش را به موقع ارائه نکرده و فدراسیون را در جریان نگذاشته است؟
هر چند فدراسیون روز گذشته بیانیهای در این باره منتشر و اعلام کرد که کمیته انضباطی این افراد تشکیل شده اما لازم است در عین حال با دقت و البته سرعت به این ناهنجاری واکنش نشان داده و جلوی چنین مواردی را بگیرد. اینکه این موضوع مشمول گذر زمان شود چیزی جز آنچه تاکنون رخ داده را در پی نخواهد داشت.
اتفاق رخ داده بار دیگر ضعف فرهنگی در فدراسیونها و وزارت ورزش در سالهای اخیر را نشان میدهد که کار فرهنگی را محدود به نصب بنر و اقداماتی از این دست کردهاند. آسیبشناسی این رفتارها که بعضاً به شکلهایی دیگر در رشتهها و ورزشهای دیگر رخ میدهد یکی از وظایف وزارت ورزش، فدراسیونها و نهادهای فرهنگی است.
انتهای پیام/