به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، طنین شریفی؛ عضو تیم فناور جرعه درباره این محصول گفت: میانگین انرژی تابشی خورشیدی در ایران بهطور متوسط حدود 4.5 کیلووات ساعت بر متر مربع و دارای 300 روز آفتابی در سال است، برای تولید آب شیرین با بازده بالا با استفاده از نور خورشید نیاز به نسل نوینی از دستگاه نمکزدایی آب خورشیدی مجهز به سیستم تولید بخار خورشیدی است.
وی بیان کرد: به منظور افزایش بهرهوری از تجهیز خورشیدی باید فرایند برداشت و متمرکز سازی نوع خورشید را بهبود بخشید، لذا بکارگیری نانو ذرات فتوترمال با جذب انتخابی نور خورشید که منجر به افزایش جذب نور در طیف نور خورشید و ایجاد عایق حرارتی و انتقال آب مناسب مورد نیاز است.
وی ادامه داد: هدف اصلی این سامانه نمکزدایی آب خورشیدی، تولیدآب تمیز و بهبود عملکرد سیستم در شدت تابش خورشیدی کم و امکان استفاده اقتصادی و طولانی مدت است.
شریفی بیان کرد: این محصول بهعنوان یک ابزار شناور بر روی سطح آب یا برکه قرار میگیرد و در منطقه دور افتاده یا در هنگام بلایای طبیعی برای تبدیل آب آلوده و شیوع به آب تمیز قابل استفاده است.
وی یادآور شد: استفاده در مناطق دور افتاده با آب آلوده، استفاده در کمپها و سفر، استفاده در هنگام بلایای طبیعی و آلوده شدن آبها، بازار هدف این محصول هستند.
عضو گروه جرعه یادآور شد: برای بهرهبرداری این محصول تاکنون 100 میلیون تومان حمایت نقدی و غیر نقدی بلاعوض از ستاد توسعه فناوریهای نانو میکرو استفاده کردهایم.
پانزدهمین دوره نمایشگاه فناوری نانو و میکرو از 13 تا 16 آبان ماه 1403 در تهران آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه، بیش از 170 نهاد و شرکت فعال در حوزه فناوری نانو حضور داشتند و آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
انتهای پیام/