وزیر صهیونیست صدور حکم حبس برای حامیان طرح محاکمه این رژیم را خواستار شد

وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی تنظیم پیش‌نویس‌ قانونی برای جرم‌انگاری علیه کسانی را خواستار شد که از اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه این رژیم حمایت می‌کنند.

به گزارش خبرآنی، «یاریو لوین» وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی تنظیم پیش‌نویس قانونی را برای مجرم‌ دانستن حامیان اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه این رژیم خواستار شد که شامل صدور حکم حبس تا ۱۰ سال برای آنها باشد.

به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی دفتر لوین که در سمت معاون بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم نیز فعالیت دارد، او اعلام کرد: از گالی بهاراو میارا، مشاور قضایی کابینه می‌خواهم هر چه سریعتر پیش‌نویس قانونی را تهیه و تنظیم کند که بر اساس آن تمامی کسانی که به اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه اسرائیل، فرماندهان و نیروهای امنیتی و شهروندان آن تشویق کرده و از آن حمایت می‌کنند، مجرم شناخته شده و مجازات زندان تا ۱۰ سال برای آنها در نظر گرفته شود.   

طبق این بیانیه، همچنین درخواست خواهم کرد اگر فردی در وضعیت جنگ به این جرم متهم شد، مجازات شدیدی علیه او اعمال شده و حکمش ۲ برابر شود.

این درخواست لوین پس از آن منتشر شد که «آموس شوکن» ناشر روزنامه چپ هاآرتص اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل را به دلیل کشتار جمعی جاری در نوار غزه خواستار شد و آنچه را در آنجا در حال وقوع است، «نکبة» (فاجعه) دوم فلسطین دانست.

درخواست لوین نشان‌دهنده رویکردی استبدادی موجود در کابینه راست‌گرای بنیامین نتانیاهو است که هدف از آن خاموش کردن صدای منتقدان و حمایت از کابینه در برابر هرگونه محاکمه بین‌المللی است حتی اگر این فراخوان‌ها برای اعمال فشار بر اسرائیل برای توقف جنگ نسل‌کشی در غزه مطرح شوند.

در کنفرانسی که پنج‌شنبه در شهر لندن با حضور رسانه‌ها و نهادهای حقوقی برگزار شد، ناشر روزنامه هاآرتص اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ارتش رژیم صهیونیستی و ۲ تن از وزرای افراطی کابینه این رژیم یعنی «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی این رژیم را به دلیل مسوولیت‌شان در ارتکاب کشتارهای جمعی در غزه خواستار شد.

شوکن در این کنفرانس، فلسطینی‌های ساکن غزه را مبارزان آزادی توصیف کرد.

این اظهارات شوکن به ویژه پس از انتشار مقاله دیگری از سوی هاآرتص در انتقاد از جنایاتی که ارتش رژیم صهیونیستی از ۲۶ روز قبل در شمال نوار غزه مرتکب می‌شود، موجب جنجالی گسترده و خشم محافل سیاسی و رسانه‌ای این رژیم شد.

هاآرتص در مقاله خود با اشاره به پاکسازی نژادی در شمال غزه، نوشت: ۳ هفته و نیم است که نیروهای اسرائیلی شمال غزه را محاصره کردند و تقریبا به طور کامل مانع از انتقال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه می‌شوند و این به معنای گرسنگی دادن به صدها هزار فلسطینی است.

هاآرتص در نسخه انگلیسی خود افزود: اگر این عملیات فورا متوقف نشود، صدها هزار تن پناهنده خواهند شد و برخی مناطق به طور کامل ویران خواهند شد و لکه ننگ اخلاقی و قانونی این جنایت برای اسرائیل باقی خواهد ماند و آن را رها نخواهد کرد. در این میان عجیب نیست که تردیدهای جدی در این مورد ایجاد شود که اسرائیل در حال ارتکاب پاکسازی نژادی در شمال غزه است و هدف از این عملیات تخلیه این منطقه از فلسطینی‌ها به صورت دائمی است.

پس از این اظهارات ناشر روزنامه هاآرتص، ۲ وزارت امور داخلی و فرهنگ رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کردند که روابط خود را با این روزنامه به حالت تعلیق درمی‌آورند.

با این حال فشارهایی که به شوکن وارد شد، او را مجبور کرد اظهارات خود را پس بگیرد. روزنامه «اسرائیل هیوم» در این رابطه به نقل از شوکن نوشت: در آنچه بیان کرده بودم، تجدیدنظر کردم و برای رفع تردیدها می‌گویم حماس برای آزادی مبارزه نمی‌کند و روز هفت اکتبر اتفاقی تکان‌دهنده بود.

ارتش رژیم صهیونیستی پنجم اکتبر حمله بی‌سابقه‌ای را علیه مناطق گسترده‌ای در شمال نوار غزه آغاز کرد و فردای آن روز به بهانه ممانعت از قدرت گرفتن دوباره حماس، به آنجا حمله کرد اما فلسطینی‌ها می‌گویند که اسرائیل می‌خواهد این مناطق را به اشغال درآورده و آنها را از آنجا کوچ دهد.

رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت کامل آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه غزه آغاز کرد که در نتیجه آن بیش از ۱۴۵ هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، شهید و زخمی شدند و علاوه بر این تعداد بیش از ۱۰ هزار فلسطینی دیگر نیز مفقود هستند و ویرانی‌های گسترده و قحطی فراگیری در این منطقه ایجاد شده و در کل یکی از بدترین فجایع انسانی جهان را رقم زد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.