به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، آیین آغازین نخستین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری صبح امروز چهارشنبه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۳ در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار شد.
شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامهطباطبائی در این همایش اظهار کرد: همایش امروز، نخستین همایش هوش مصنوعی در حوزه آموزش و یادگیری است. هوش مصنوعی یکی از پیشرفتهترین تکنولوژیهایی است که همه عرصههای زندگی را شامل میشود. حوزههای حرفهای مانند آموزش، پژوهش، فرهنگ، مسئولیت اجتماعی و ... با هوش مصنوعی کاملا ارتباط دارند.
وی افزود: یکی از مهمترین مقولاتی که باید به آن بپردازیم، جایگاه و وضعیت انسان در عصر هوش مصنوعی است؛ چرا که مغز را در قالب ماشینهای کامپیوتری شبیهسازی میکند که این امر مسائل حقوقی، اخلاقی و اجتماعی را به دنبال میآورد.
سرپرست دانشگاه علامهطباطبائی تصریح کرد: همایش امروز نشان میدهد که باید آموزش را شخصیتر، موثرتر و جذابتر کنیم؛ بنابراین امیدواریم که ابعاد و زوایای مختلف موضوع مورد بررسی و پیشنهادات اجرایی و عملیاتی در حوزه آموزشی ارائه شود.
وی گفت: ورود به هوش مصنوعی ابتدای کار است هرچند رشتههای آمار و ریاضی و مهندسی کامپیوتر دانشگاه علامهطباطبائی در حوزه هوش مصنوعی فعالیت دارند اما به نحو کاربردیتر عمدتا در حوزههای ارتباطی، روانشناسی و آموزشی آغاز شده است و تلاشهای گستردهای به معنای فلسفی و علمی انجام دادهایم که باید در حوزه عملیاتی هم وارد شود.