به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، علی لاریجانی رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی، در گفتگویی به تحلیل حمله اخیر ایران به رژیم صهیونیستی پرداخت و نکاتی را مطرح کرد.
وی با تأکید بر استراتژی جمهوری اسلامی در ایجاد امنیت پایدار در منطقه، گفت: ایران همواره از رفتارهای جنگطلبانه پرهیز کرده و تلاش دارد مسائل منطقه را از طریق صلح حل کند.
لاریجانی با اشاره به خصومتهای رژیم صهیونیستی و تهدیدات نتانیاهو در سازمان ملل، افزود: این رژیم نه تنها در عمل بلکه در گفتار نیز به تهدید کشورهای خاورمیانه پرداخته است.
وی تصریح کرد که کشورهای اسلامی به دلیل کمبود شجاعت لازم برای مقابله با این تهدیدات، نیازمند اقدام جمهوری اسلامی هستند.
وی همچنین به خوشحالی مردم فلسطین و کشورهای دیگر از اقدام ایران اشاره کرد و گفت: این اقدام نشان دهنده مسئولیتپذیری جمهوری اسلامی ایران است و میتواند برای رژیم صهیونیستی پیامدهای جدی به همراه داشته باشد.
لاریجانی با اشاره به بحرانهای اخیر در لبنان و درگیریهای رژیم صهیونیستی با گروههای مقاومت، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی باید بداند که ادامه این روش ممکن است بحرانهایی را برای خودشان ایجاد کند.
وی همچنین بر لزوم هوشیاری نیروهای مقاومت در منطقه تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که آیندهای روشن برای ملتها و کشورهای منطقه رقم بخورد.
وی به نقش ایالات متحده در این مسائل اشاره کرد و گفت: امریکاییها باید بدانند که کنترل آتش در این شرایط دشوار است و هرگونه تصمیمگیری نادرست میتواند عواقب سنگینی داشته باشد.
لاریجانی تصریح کرد: مردم ایران با فرهنگ و تمدن غنی خود، هرگونه رفتار تحقیرآمیز را به شدت محکوم میکنند. این موضوع در واکنشهای شب گذشته مردم به عملیات نظامی ایران به وضوح مشاهده شد.
رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی، در این خصوص گفت: ایران یک کشور متمدن با ریشههای قوی است و از پا در نخواهد آمد.
وی افزود: تصمیمات ایران هوشمندانه و بر پایه عقاید و تفکرات خود است.
لاریجانی به افزایش حضور نظامی ایالات متحده در منطقه اشاره کرد و گفت: آمریکاییها امیدوار بودند که با تقویت نیروهای خود، بتوانند موشکهای ایران را در مسیرشان متوقف کنند، اما نتایج عملیات نیروهای مسلح ایران نشان داد که این تصور اشتباه بوده است.
وی همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید بداند که با نیروی هوایی نمیتواند به راحتی به اهداف خود برسد و اکنون باید به ظرفیتهای موجود در ایران توجه بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام/