به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از پاون، فصل گرم سال جاری در حالی به پایان رسید که تقاضای مصرف برق در مردادماه تا 80 هزار مگاوات افزایش یافت و همین موضوع صنعت برق کشور را برای تأمین پایدار برق بخشهای مختلف با دشواریهای فراوانی رو به رو کرد.
از جمله نکات قابل توجه در مورد اوج بار سال جاری، افزایش قابل توجه و 7 درصدی تقاضای مصرف شبانه کشور بود که به واسطه چسبندگی و بالا رفتن کمینه دمای هوا رقم خورد و فشار مضاعفی نسبت به سالهای گذشته به شبکه وارد شد.
وزارت نیرو با هدف تأمین حداکثری برق در فصل گرم سال آینده نیز همانند سالهای گذشته دو دستور کار موازی مدیریت و بهینهسازی مصرف برق و نیز افزایش ظرفیت تولید را در دستور کار قرار داده است.
مستند به گزارش دفتر فناوری اطلاعات وزارت نیرو پیشبینی میشود تا پایان سال جاری به ظرفیت تولید برق کشور 5 هزار و 333 مگاوات افزوده شود.
بر اساس این گزارش و مطابق برنامهریزیهای صورت گرفته از محل بهرهبرداری واحدهای گازی نیروگاهی 2817 مگاوات، 942 مگاوات از محل واحدهای سیکل ترکیبی و 120 مگاوات از طریق ایجاد ظرفیت جدید نیروگاههای برقابی به شبکه سراسری برق افزوده خواهد شد.
همچنین 200 مگاوات از محل نیروگاههای پراکنده و 1254 مگاوات نیز از طریق نیروگاههای تجدیدپذیر انرژی برق به شبکه سراسری اضافه میشود تا مجموع افزایش ظرفیت تولید برق کشور تا پایان سال 1403 به 5 هزار و 333 مگاوات برسد.
پیشبینی میشود با تحقق برنامهریزیهای صورت گرفته و افزایش بیش از 5 هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور تا پایان سال ظرفیت آمادگی برای ورود به اوج بار سال آینده نسبت به سال جاری به مراتب بهبود یابد.
انتهای پیام/