افزایش 15 درصدی استفاده مردم از ناوگان حمل‌ونقل عمومی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، داریوش باقرجوان با اشاره به افزایش 15 درصدی تقاضا برای استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: باتوجه‌به آغاز موج دوم سفرهای تابستانه، سرویس‌ها برای جابجایی مسافران دایر بوده و باتوجه‌به فعال‌بودن سامانه رزرو بلیت، سرویس‌های فوق‌العاده بر اساس میزان تقاضا فعال می‌شود.

وی گفت: نظارت بر روی نرخ بلیت و عملکرد مجموعه حمل‌ونقل از طریق سامانه‌های نظارتی و با محوریت افزایش ضریب ایمنی سفرها در حال انجام است.

وی افزود: با تحقق سهم 70 درصدی استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مسافت‌های متوسط و بلند، به دنبال ایمنی تردد، کاهش جدی آمار تصادفات، مصرف سوخت و آلایندگی‌های زیست‌محیطی هستیم.

انتهای پیام/

منبع : شانا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.