روانبخش:نگرش میدری باعث افزایش فقر در کشور شده بود

به گزارش خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، بررسی برنامه‌ها و سوابق کاری احمد میدری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستورکار نمایندگان درجلسه علنی نوبت عصر امروز قرار داشت که قاسم روانبخش نماینده قم به عنوان مخالف این وزیر گفت: دولت محصول مشترک مجلس و رئیس جمهور است و اگر مخالفت یا موافقتی می‌شود حق مجلس است و جمع‌بندی آن کابینه‌ای می‌شود که به مردم خدمت می‌کند؛ بر همین اساس تلاش برای معرفی فردی صالح در کمک به رئیس جمهور است.

وی با بیان اینکه اصلاح دارای دو معناست؛ یکی اصلاح رضاخانی و آمریکایی است و دیگری اصلاحی واقعی است یعنی پایبندی به اصول و اصلاح روش‌ها است، گفت: اگر اصلاحات از نوع دوم مورد نظر باشد این کار انبیاء است و ما حاضریم برای آن جان دهیم اما اصلاح دیگری به معنای دیگری وجود دارد که در آن افرادی به دنبال تغییر تدریجی یک نظام هستن.

نماینده قم در مجلس، ادامه داد: متاسفانه بخشی از اشخاصی که ادعای اصلاح طلبی کردن از این جنس هستند و در پی تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و بنابراین ما با این نوع اصلاح طلبان مخالفیم.

روانبخش در ادامه با بیان اینکه این افراد معتقدند که قرآن قابل نقد است و می‌شود امام زمان(عج) را استیضاح کرد، اضافه کرد: برای این اشخاص ولایت فقیه و حکومت دینی معنا ندارد و مبنای فکری این دسته از اصلاح طلبان ، اومانیسم، لیبرالیسم و سکولاریسم است.

وی در همین راستا افزود: این‌ها معتقدند اصالت با انسان است نه با خدا و دین حق حاکمیت ندارد؛ ما با این نوع اصلاح طلبان زاویه داریم اما با دسته اول که اصولگرایان اصلاح طلب می‌شوند مشکلی نداریم.

نماینده قم در مجلس با اشاره به کابینه دولت چهاردهم گفت: متاسفانه برخی از وزرای پیشنهادی که برای وزارتخانه‌ها معرفی شده‌اند اشخاصی هستند که از دسته دوم انتخاب شدند؛ آقای ظفرقندی یکی از آنهاست و دیگری آقای میدری است.

روانبخش بیان کرد:  اگر کسی به ولایت فقیه اعتقاد داشته باشد دیگر معنا و مفهومی ندارد که برای رهبری نامه جام زهر بنویسد در مجلس تحصن کند و خوراک برای دشمن تهیه کند؛ در آن دوره 139 نماینده مجلس ، 70 معاون وزیر 28 استاندار و 13 عضو کابینه دولت خاتمی تهدید به استعفا کردند و این به معنای فلج کردن کشور برای عدم برگزاری انتخابات بود.

نماینده قم در پایان با اشاره به عملکرد و کارنامه میدری، گفت: بانک جهانی آمار داده که در سال‌های 2011 تا 2020 جمعیت زیر فقر ایران از 20 درصد به 28/1 درصد افزایش یافته که علت آن را می‌توان در نوع نگرش آقای میدری به مقوله فقر و فقر زدایی دانست.

انتهای‌پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.