محصول بیش از 1 میلیون هکتار اراضی کشاورزی روسیه نابود شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از خبرگزاری تاس، آندری رازین، معاون وزیر کشاورزی روسیه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که این کشور در طول دوره بازگشت سرما محصول بیش از 1.1 میلیون هکتار زمین کشاورزی را از دست داد اما عملیات سریع تولیدکنندگان محصولات کشاورزی امکان کشت مجدد را برای بخش بزرگی از این اراضی فراهم کرد.

رازین گفت: در شرایط آب و هوایی تغییرات جدی صورت گرفت. ما در طول دوره بازگشت یخبندان، محصولات کشاورزی بیش از 1.1 میلیون هکتار را از دست دادیم، اما عملیات سریع تولیدکنندگان امکان بذرکاری مجدد بخش بزرگی (از این اراضی) از جمله اراضی محصولات با حاشیه سود بالا را فراهم کرد.

این مقام روسی در ادامه تاکید کرد که این کشور کاشت محصولات دارای حاشیه سود بالا را افزایش داده است.

رازین تصریح کرد: به ویژه برای حبوبات رشد فزاینده و قابل توجهی داشته‌ایم که تقریباً به 30 درصد می‌رسد. رشد افزایشی در حجم کاشت نخودفرنگی به میزان بیش از 17 درصد نیز رخ داده است که پتانسیل صادرات خوبی را در این محصول می بینیم و به نیاز بازار پاسخ می دهیم.

معاون وزیر کشاورزی روسیه همچنین تأکید کرد که کاشت چغندرقند 9 درصد و کاشت دانه‌های روغنی 7 درصد افزایش داشته است.

این مقام مسئول افزود: لازم به ذکر است که رکورد مطلق سطح زیر کشت سویا در سال جاری میلادی را داریم که بالغ بر 4.3 میلیون هکتار است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.