به گزارش پایگاه خبری خبرآنی و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، در راستای فعال کردن والیبال ساحلی زنان در ردههای سنی مختلف و برگزاری مسابقات داخلی و حضور در رویدادهای بینالمللی جلسهای با حضور نمایندگان استانها امروز (سهشنبه 23 مرداد) در فدراسیون والیبال برگزار شد و حاضران به ارائه گزارش از امکانات استان خود پرداختند و پیشنهاداتی در این زمینه ارائه دادند.
این جلسه با حضور سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال، فریبا محمدیان نائب رئیس بانوان فدراسیون، غلامرضا بحریه سرپرست کمیته والیبال ساحلی، نادر انصاری نایب رئیس و کامران ذوقی دبیر کمیته ساحلی، عبدالرئوف بستگانی، امیرحسین صادقی و حسن بازدرهوا و دیگر نمایندگان استانهای مختلف کشور برگزار شد.
میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال با بیان این که مسلما این سوال در ذهن شکل میگیرد که چرا به فکر استارت این کار سخت افتادیم؟ گفت: این صحبتها مدتهاست ادامه دارد. از زمانی که من در هیئت استان مازندران بودم تا به حال همواره برای فعالتر کردن این بخش تلاش کردیم. تصویب لباس ساحلی زنان کار سختی بود.
تقوی ادامه داد: خیلیها والیبال ساحلی بانوان را یک تهدید میدانند در حالی که قرار است فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را ترویج کنیم و تابلوی تبلیغاتی فرهنگ حجاب در دنیا باشیم. پاریس قانون خارج از چهارچوبی را برای جلوگیری از حجاب در مسابقات المپیک تصویب کرد و مصر با حجاب به مسابقات آمد. چرا دختران ایرانی نباید سفیر حجاب باشند. در مسابقات کشورهای اسلامی تیم ملی دختران ما تنها تیم کاملا محجبه مسابقات بود. برای اغنای تفکر نیازمند تدوین برنامه و اهداف درست و قانع کننده هستیم.
وی با تاکید بر این که حجاب محدودیتی برای ورزشکاران ایجاد نمی کند، خطاب به حاضران در جلسه خاطرنشان کرد: باید آگاهی را افزایش دهیم و به چهارچوبها احترام بگذاریم. هدفمان تنها ورزش است و حفظ موازین شرعی به ما در رسیدن به این هدف کمک خواهد کرد.
تقوی افزود: باید مسیری واقع گرایانه برای این هدف ترسیم کنیم. عاقلانه، مدبرانه و صبورانه باید پیش رفت. به آینده والیبال ساحلی بانوان خیلی امیدوارم و با لباس اسلامی میتوانیم سفیران خوبی برای کشورمان در مسابقات بین المللی باشیم. البته زیرساختهای کافی در حوزه والیبال ساحلی زنان وجود ندارد. باید از ابتدا با قدرت شروع کنید. بنایی نگذارید که بعدا بخواهید متحولش کنید.
انتهای پیام/