درخواست از فورکارد برای ریاست کمیته المپیک 2030

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی و به نقل از اکیپ فرانسه؛ امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت که مارتین فورکاد، قهرمان پنج دوره المپیک و قهرمان 13 بار بیاتلون جهان را به عنوان رئیس کمیته سازماندهی بازی‌های المپیک زمستانی 2030 که در کوه‌های آلپ فرانسه برگزار می‌شود، در نظر گرفته است.

مکرون اظهار داشت: ما باید یک کمیته سازماندهی برای بازی‌های المپیک 2030 ایجاد کنیم، این کمیته توسط کمیته ملی المپیک و پارالمپیک فرانسه و کمیته بین‌المللی المپیک نظارت خواهد شد. من احساس می‌کنم که مارتین فورکاد می‌تواند تونی استنگوت کوهستانی (رئیس کمیته سازماندهی المپیک 2024، قهرمان سه بار المپیک در قایقرانی ) شود و این عالی خواهد بود.

رئیس‌جمهور فرانسه خاطرنشان کرد: باید یک کمیته سازماندهی وجود داشته باشد که از حمایت دنیای ورزش برخوردار باشد، زیرا این تداوم، نوعی بی‌طرفی را تضمین می‌کند. المپیک تابستانی پاریس مدیون تونی استنگوت است و می‌دانم او در این هفت سال چگونه متحول شد. من همه چیزهایی را که فرانسه به خاطر موفقیت بازی‌های 2024 به تونی مدیون است، می‌دانم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.