به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، قاسم محمدی؛ مدیر باغ وحش ارم سبز اظهار کرد: در طراحی و بهسازی جایگاه جدید موارد مهمی از جمله نحوه طراحی محوطه به منظور فراهم آوردن زیستگاهی بزرگ و طبیعی انجام گرفته است که تا حد امکان به محیط زندگی خرسها در حیات وحش شباهت دارد.
وی تصریح کرد: این شباهت شامل دسترسی به آبنماهای طبیعی و شبه رودخانه، سازههای شبیه به صخره و غار و نیز دامنه و کوهپایه جهت جستجوی غذا و محوطه سرسبز است، همچنین مورد دیگر توجه به ساختار و نیازهای اجتماعی خرسها بوده است، زیرا برخی از گونهها به صورت گروهی زندگی میکنند، در حالی که برخی دیگر تنهایی را ترجیح میدهند و در این راستا اجرای گروهبندیهای اجتماعی سازگار میتواند استرس را کاهش دهد.
مدیر باغ وحش ارم سبز افزود: در طراحی جایگاه جدید سعی کردهایم که امکان ارائه رژیم غذایی و تغذیه متنوع فراهم شود، این رژیم غذایی متنوع شامل میوهها، سبزیجات، گوشتها و ترکیبات غنی شده خوراکی است، به عنوان مثال، گنجاندن عسل و ماهی در رژیم غذایی آنها میتواند رفتار طبیعی جستجو جهت به دست آوردن غذا را تشویق کند. جایگاه جدید به طور منظم محرکهای جدیدی مانند ادوات تغذیهکننده پازل مانند را با رایحهها و بوهای مخصوص برای آمادهسازی ذهنی و فیزیکی در اختیار خرسها قرار خواهد داد.
محمدی در ادامه گفت: توجه به سهولت انجام عملیات و مراقبتهای دامپزشکی در جایگاه جدید و نیز امکان بهکار بردن تکنیکهای مشاهده رفتاری برای اصلاح استراتژیهای مراقبت را از جمله مزیتهای جایگاه جدید ذکر کرد.
وی در مورد برنامههای جدید باغ وحش خاطرنشان کرد: برنامههای آموزش عمومی به بازدیدکنندگان در مورد حفاظت از خرسها و چگونگی رفتارهای طبیعی آنها در ساعات مشخص و در جنب جایگاه جدید ارائه خواهد شد، که این امر به ایجاد ارتباط سازنده و موثر بین مردم و حیات وحش کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/