هاآرتص: در برابر آخرین فرصت برای بازگرداندن اسرا هستیم

روزنامه عبری «هاآرتص» نوشت: امروز در مقابل آخرین فرصت برای بازگرداندن اسرا قرار داریم.

به گزارش خبرآنی، روزنامه عبری «هاآرتص» نوشت که امروز در مقابل آنها آخرین فرصت برای بازگرداندن اسرا وجود دارد. هر روز درگیری‌ها، منطقه را به تنشی بزرگ نزدیکتر می‌کند.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، هاآرتص همچنین فاش کرد که نشست اضطراری که روز پنجشنبه برگزار خواهد شد، آخرین دعوت از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای راهبری توافقی است که منجر به بازگردان اسرا، برقراری آتش‌بس در غزه و کاهش خطر جنگ منطقه‌ای با ایران و حزب‌الله به میزان قابل توجه می‌شود.

این روزنامه عبری بیانیه مشترک آمریکا، قطر و مصر را «تلاش ناامیدانه» این سه کشور توصیف کرد و نوشت: دیگر زمانی برای تلف کردن و هیچ بهانه‌ای از طرف هیچ طرفی برای به تاخیر انداختن وجود ندارد.

روزنامه هاآرتص درخصوص کشتار در مدرسه «التابعین» در شهر غزه نوشت صحنه‌های وحشتناک حمله دیروز ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر نشان می‌دهد که هر روز درگیری، منطقه را به تشدید تنش نزدیک‌تر می‌کند. حتی اگر آمار و ارقام همانطور که تل‌آویو می‌گوید کمتر از آنچه از غزه در مورد این حمله گزارش شده است، باشد، این چیزی را تغییر نمی‌دهد و این جنگ باید متوقف شود.

بامداد روز شنبه، ۲۰ مرداد، رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن مدرسه «التابعین» در محله الدرج واقع در شهر غزه، به کشتار عامدانه آوارگان فلسطینی دست زده است. در پی این جنایت، دست‌کم ۱۰۰ نفر به شهادت رسیدند و ده‌ها نفر زخمی شدند.

طبق نوشته این روزنامه عبری، انتخابات آمریکا در کنار بدبینی روزافزون قطر و مصر دستیابی به توافق در آینده نزدیک را دشوار کرده و همچنین ترس از تشدید تنش در منطقه را افزایش خواهد داد و میانجی‌ها می‌دانند که بنیامین نتانیاهو به جای بازگرداندن اسرا و پایان دادن به جنگ، ترجیح داده ائتلاف سست خود را حفظ کند.

در همین راستا، این روزنامه فاش کرد که اظهارات روز گذشته بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی علیه این توافق با واکنش شدید جان کربی، سخنگوی کاخ سفید مواجه شد.

اسموتریچ پیش از این گفته بود که «آمریکا برای تحمیل توافق تسلیم به اسرائیل تلاش می‌کند.» اما کربی این ادعا را رد و تاکید کرد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به ارتش این کشور دستورات مربوط به استمرار دفاع از رژیم صهیونیستی در برابر حملات ایران را داده است.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه نیز ادعاهای اسموتریچ را «مضحک و توهین‌آمیز» توصیف و تاکید کرد: حمایت بایدن از قرارداد همسو با حمایت از امنیت اسرائیل و نه تضعیف آن است.

کربی از اسموتریچ به دلیل در اولویت قرار دادن مواضع ایدئولوژیک بر جان اسیران صهیونیست از جمله شهرک‌نشین‌های صهیونیست و شهروندان آمریکایی انتقاد کرد.

موضع اسموتریچ بر فدا کردن جان افراد برای موضعگیری‌های سیاسی یا استراتژیک استوار است.

بایدن اوایل ژوئن گذشته بندهای قرارداد پیشنهادی خود به رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس و آزادی تمامی «اسرای اسرائیلی» را ارائه کرد که در آن زمان جنبش حماس موافقت خود را با آن قرارداد اعلام کرد اما نتانیاهو شروط جدیدی را تعیین کرد که یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم و دوید بارنیا، رئیس سوریس جاسوسی موساد آنها را مانع رسیدن به توافق دانستند.

این شروط شامل ممانعت از بازگشت ساکنان از جنوب نوار غزه به شمال آن با بازرسی افرادی که از محور نتزاریم (در نزدیکی شهر غزه توسط ارتش این رژیم احداث شد و شمال و جنوب نوار غزه را از یکدیگر جدا می‌کند) به این مناطق باز می‌گردند و ابقای نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در محور فیلادلفیا واقع در مرزهای میان غزه و مصر بودند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۱۳۱ هزار شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار مفقودی بر جای گذاشته است.

تل‌آویو با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت مبنی بر لزوم توقف فوری این جنگ و دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره ممانعت از نسل‌کشی در غزه و تلاش برای بهبود وضعیت انسانی آن، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.