مذاکره ترکیه با متا بی نتیجه ماند

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از ای بی سی، اظهار نظر رهبر ترکیه در حالی منتشر شده که مقامات این کشور مشغول مذاکره با نمایندگان اینستاگرام هستند تا دسترسی میلیون ها کاربر آن در کشور مذکور را احیا کنند.

اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه در دوم آگوست سال جاری میلادی اینستاگرام را مسدود کرد. مقامات دولت اعلام کردند دلیل این اقدام عدم پیروی اینستاگرام از رگولاتورهای ترکیه ای است.

گزارش رسانه های مختلف حاکی از آن است که اقدام مذکور در واکنش به حذف پست های کاربران ترکیه ای درباره شهید اسماعیل هنیه انجام شده است.

اردوغان در رویدادی مربوط به حقوق بشر نیز گفت: شبکه های اجتماعی نمی توانند تصاویر شهدای فلسطین را تحمل کنند و به سرعت آنها را مسدود می کنند. ما با فاشیسم دیجیتال در پوشش آزادی روبرو هستیم.

رییس جمهور ترکیه در ادامه سخنانش به وضعیت شبکه های اجتماعی اشاره کرد که اجازه انتشار انواع و اقسام پروپاگاندا را به گروه هایی که در ترکیه تروریست تلقی می شوند، می دهد. او در این باره گفت: ما سعی کردیم از طریق سازمان های مرتبط خود یک مسیر مذاکره ایجاد کنیم. با این وجود نتوانستیم به همکاری های مورد نظرمان دست یابیم.

وزیر حمل ونقل و زیرساخت ترکیه اعلام کرد مقامات این کشور چند روز قبل با نمایندگان شرکت متا دیدار کرده اند اما به هیچ نتیجه ای دست نیافتند.

ترکیه برخلاف کشورهای غربی حماس را سازمانی خطرناک نمی داند و یکی از منتقدان سرسخت عملیات های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه به حساب می آید.

منبع : مهر
برچسب ها :

مذاکره ترکیه نتیجه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.