خبرآنی/خوزستان استاندار خوزستان گفت: در بخش روستایی واگذاری و آمادهسازی زمین به میزان ۱۷ هزار قطعه در دستور کار قرار دارد که حدود ۱۰ هزار قطعه وارد فاز اجرایی شده است.
علیاکبر حسینیمحراب امروز ۳ مردادماه در پایان نشست شورای مسکن استان اظهار کرد: امروز موضوع شهرک یاسر امیدیه مورد بررسی قرار گرفت. اراضی این منطقه از سالهای گذشته فاقد سند بوده است و از این رو طرح تفصیلی شهرک یاسر در کنار شهرستان امیدیه تدوین شد.
به گزارش خبرآنی، وی افزود: امروز نیز جلسه نهایی برگزار و گزارش اقدامات عمرانی خوبی که توسط بسیج سازندگی و سایر دستگاهها در این منطقه در حال انجام است ارائه شد.
استاندار خوزستان ادامه داد: امیدواریم در گام نخست اسناد ۱۱۰ واحد از ۱۴۰۰ منزلی که در این منطقه وجود دارد طی هفته آینده صادر شود.
وی اضافه کرد: اراضی کوی مدرس اهواز نیز از قبل از انقلاب فاقد سند هستند که مدتی است گروههای جهادی، مردم و دستگاههای ذیربط پای کار هستند تا این مشکل حل شود و در این زمینه بنا شد از طریق فرمولی که حداقل هزینه را برای ساکنین داشته باشد سند این منازل صادر شود.
حسینی محراب عنوان کرد: در جلسه امروز شورای مسکن، پروژهها و اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خوزستان از جمله پروژههای اکباتان در اهواز، اندیمشک، دزفول، بندر امام (ره) و مناطق روستایی و سایر پروژهها مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار خوزستان افزود: در بخش روستایی واگذاری و آمادهسازی زمین به میزان ۱۷ هزار قطعه در دستور کار قرار دارد که حدود ۱۰ هزار قطعه وارد فاز اجرایی شده است.
حسینیمحراب گفت: با توجه به تجارب گذشته بیشترین دغدغه ما در اجرای ساخت مسکن فراهم شدن زیرساختهای لازم است. در جلسه امروز نیز در خصوص آب و فاضلاب، برق و آسفالت پروژهها مباحث لازم مطرح شد.
وی بیان کرد: در پروژههای اکباتان اهواز ۲۴۰ واحد، مهرشهر اهواز ۶۰۰ واحد و در دزفول ۱۲۰ واحد و عمده پروژه ۲۴۶ واحدی اندیمشک آماده شده است که امیدواریم تا قبل از شروع سال تحصیلی مالکان این واحدها بتوانند در منازل خود ساکن شوند.
استاندار خوزستان اظهار کرد: بحث شهرستان شدن بندر امام خمینی (ره) و شهرستان ویژه شدن ماهشهر در کمیسیونهای تخصصی تایید شده و ان شالله در آینده نزدیک نهایی خواهد شد.
حسینی محراب یادآور شد: در جلسهای که با مسئولان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای محرومیت زدایی در استان داشتیم به توافق رسیدیم تا پایان امسال تعداد ۱۵۵۰ روستا با تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار که نیمی از آن از محل منابع استانی و نیمی دیگر از سوی قرارگاه تامین خواهد شد از آب آشامیدنی پایدار بهرهمند شوند.
وی افزود: امیدواریم این کار طبق برنامه زمانبندی شده محقق شود. در اجرا نیز بسیج سازندگی و قرارگاه کربلا مشارکت خواهند داشت.
انتهای پیام