پورمحمدی محتمل‌ترین گزینه برای وزارت کشور دولت پزشکیان

به گزارش خبرنگار سیاسی ‌پایگاه خبری خبرآنی، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی از بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر و پیروزی آقای پزشکیان، در محافل سیاسی و شبکه‌های اجتماعی برای چند مسئولیت در دولت چهاردهم مورد گمانه‌زنی قرار گرفت که وزارت اطلاعات، دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزارت کشور از جمله آنها بود.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار خبرآنی از منابع آگاه و مشاوران نزدیک رئیس‌‌جمهور منتخب و بر اساس شواهد و قرائن، احتمال معرفی آقای پورمحمدی به عنوان گزینه پیشنهای وزارت کشور در حال تقویت شدن است و احتمال معرفی ایشان برای دبیری شورای عالی امنیت ملی یا گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات تقریباً منتفی شده است.


مطابق اخباری که در اختیار خبرنگار خبرآنی قرار گرفته است، آقای پورمحمدی بعد از دیداری رسمی که جهت تبریک به دفتر رئیس‌جمهور منتخب رفته بود، حداقل  2 مرتبه به صورت تلفنی با آقای پزشکیان درباره کابینه گفت‌وگو و رایزنی‌ داشته است.


 یک منبع آگاه نزدیک به حجت‌الاسلام پورمحمدی نیز ضمن تائید تلویحی این خبر به خبرنگار خبرآنی گفت که تیم آقای پزشکیان در حال رایزنی و مذاکره با آقای پورمحمدی است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.