نشست شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه بین المللی فناوری برگزار شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، نشست خبری شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه بین المللی فناوری اطلاعات، ارتباطات و برق پایدار (کیتکس 2024) با حضور اصحاب رسانه در محل خانه‌ نوآوری و فناوری ایران (iHiT) برگزار شد.

دکتر داوود ادیب؛ رئیس ‌کانون‌ هماهنگی دانش، صنعت و بازار فاوا ضمن تشکر از آی هیت به عنوان میزبان این نشست، اظهار کرد: نکته ویژه در نمایشگاه امسال در مقایسه با دوره‌های قبل هم افزایی بین تشکل ها است که هماهنگی آن بر عهده کانون فاوا بوده است‌.

وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که نمایشگاه امسال به طور تخصصی برگزار شود. شرکت کننده ها از حوزه های هوش مصنوعی، متاورس، بلاک چین و ... حضور خواهند یافت‌ تا از لبه های فناوری رونمایی شود.

ادیب، اضافه کرد: نشست ها و کارگاه های تخصصی برگزار می شوند تا نمایشگاه کیتکس را به کنفرانس ظرفیت تبدیل کنیم.‌ ظرفیت خوبی را در نمایشگاه تلکام داشتیم و همان شرکت ها برای حضور در نمایشگاه کیتکس اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی اظهار کرد: روز گذشته (19 تیر ماه) سازمان هوش مصنوعی افتتاح شد تا زنجیره این زیست بوم تکمیل شود، اکنون بالغ بر 40 الی 50 درصد شرکت های حوزه در انجمن هوش مصنوعی حضور دارند.

مهندس فرامرز رستگار؛ دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، در این نشست، گفت: نمایشگاه کیتکس که در شهریور ماه امسال برگزار خواهد شد، محیطی به عنوان آموزشگاه های عملی برای هیات دولت جدید است.

وی گفت: در حوزه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال نیاز به شناخت بهتری برای اداره امور کشور داریم و توسعه حوزه ارتباطات تنها به وزیر ارتباطات برنمی‌گردد و چندین دستگاه دیگر (سازمان بودجه، وزارت علوم، وزارت نفت و...) را نیز در بر می‌گیرد، در غیر این صورت بی نظمی رخ می دهد.

وی تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه کیتکس بخشی از اهداف ما است و پس از اتمام آن، کار ما آغاز می شود.

در ادامه این نشست، مهندس غلامی، معاون اداره کل راهبردی طرح‌های کلان فناورانه وزارت ارتباطات، گفت: نهاد حاکمیتی همچون وزارت ارتباطات همیشه از طرح های فناورانه حمایت می کند و منابعی را نیز در نظر گرفته ایم.

وی اشاره کرد: تلاش می‌کنیم که از دستاوردهای نمایشگاه کیتکس که به مرحله رونمایی می رسند، حمایت کنیم.

سادینا آبایی؛ رئیس کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی ایران، گفت: نمایشگاه کیتکس پروتکل های خاص خود را دارد و مقرر شده است که ارتباطی میان حوزه فناوری اطلاعات، بخش بین الملل و دولت آینده رخ دهد که می تواند دستاوردهای خوبی داشته باشد.

مهندس کامیار؛ نماینده شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران در نظر دارد که در دو بخش معرفی خدمات زیرساختی حوزه و خدمات قابل ارائه در بخش اقتصاد دیجیتال شرکت کند.

وی ادامه داد: لازمه تحقق و پیشرفت برنامه هفتم توسعه، حضور پررنگ شرکت های حوزه در میدان اقتصاد دیجیتال و مطالبه برنامه هفتم توسعه و تکمیل برنامه ششم توسعه است.

محمد مهدی آقارفیعی، مدیر خانه نوآوری و فناوری ایران (iHit)، گفت: تمام توان خود در مجموعه آی هیت را به کار می‌گیریم تا در حوزه بین الملل نمایشگاه کیتکس ارزش افزوده های خوبی داشته باشیم.

سمیه قاصدی، مجری نمایشگاه کیتکس، اظهار کرد: محورهای نمایشگاه کیتکس 1403، شامل هوش مصنوعی، شهر هوشمند، فناوری های نوین مالی، اینترنت اشیا، هنرهای تصویری و رسانه دیجیتال است.

اسماعیل ثنایی، نایب رییس انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران، در این نشست گفت: با توجه به شروع دولت جدید، معتقد هستم که زمان برگزاری این نمایشگاه، زمان خوبی است تا مدیران جدید با فضای خدمات و حوزه ارتباطات آشنا شوند.

وی ادامه داد: بحث بین المللی بودن بسیار حائز اهمیت است و دکتر پزشکیان، رییس جمهور منتخب، در یکی از مناظره های خود گفته بود که همانطور که در بخش های ورزشی از تیم های خارجی بهره می گیریم در حوزه ارتباطات نیز باید چنین اتفاقی رخ دهد و از اطلاعات آنها استفاده شود.

ثنایی، خاطرنشان کرد: در دنیا دولت‌ها تصدی‌گر هستند و 96 درصد از نوآوری ها در دنیا توسط بنگاه ها و بخش کمی توسط دولت ها صورت می‌گیرد و ضرورت دارد که از صاحب نظران حوزه در نمایشگاه کیتکس دعوت با عمل آوریم.

مهندس مهدوی رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های نرم افزاری (آشنا)، عنوان کرد: اکنون بهترین زمان برگزاری نمایشگاه است، چراکه دولت تغییر کرده است و در حال حاضر باید به دعوت از شرکت های خارجی پرداخته شود.

عطار زادگان؛ رئیس کمیسیون مالی - حقوقی اتحادیه مخابرات ایران، گفت: قطعا یکی از وظایف ما که از بازیگران اصلی هستیم، بسترسازی برای حضور اعضای اتحادیه در نمایشگاه کیتکس است.

وی، تاکید کرد: این نمایشگاه در برگیرنده همه ابعاد صنعت است و امیدواریم دستاوردهای خوبی داشته باشیم.

مسعودی؛ دبیرکل انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: نمایشگاه کیتکس بستری برای شناخت نیازها در حوزه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال است؛ این نمایشگاه موقعیت خوبی برای رشد می باشد تا کشورهای خارجی در صورتی که خواهان استفاده از خدمات ایرانی هستند، خدمات به آنها ارائه شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.