برگزاری جشن برترین‌های لیگ برتر فوتبال پس از 4 سال

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، پس از شیوع ویروس کرونا در سال 1399 بود که مراسم برترین‌های فوتبال ایران دیگر برگزار نشد و چند سال از بهترین‌های مسابقات لیگ برتر هیچ تقدیری به عمل نیامد.

با این وجود، سیدامیرمهدی علوی مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال امروز (دوشنبه) اعلام کرد که برترین‌های لیگ پس از چهار سال وقفه مجدداً برگزار می‌شود.

علوی در مورد این موضوع اظهار داشت: اگر کارها مطابق برنامه‌ریزی پیش برود، قرعه‌کشی مسابقات لیگ برتر در هفته اول مرداد برگزار می‌شود و جشن برترین‌های فصل گذشته لیگ برتر، در هفته دوم مرداد برگزار خواهد شد. مدیران سازمان لیگ کارهای لازم را در این راستا پیش می‌برند.

پیش‌تر دبیر سازمان لیگ اعلام کرده بود که بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر فوتبال از اواخر مرداد 1403 آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.