الکامپ 27 میزبان متخصصان ایرانی خارج از کشور

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، دومین رویداد «کانکت فروم» همزمان با الکامپ بیست‌و‌هفتم با حضور متخصصان ایرانی غیرمقیم حوزه‌های الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات و تجارت الکترونیک و سایر حوزه‌ها در محل خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) برگزار شد.

رویداد کانکت فروم به میزبانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی و با هدف آشنایی متخصصان ایرانی خارج از کشور با صنایع داخلی فعال در حوزه‌های علم و فناوری و همچنین ارتباط اثرگذار با صنعت و دانشگاه برگزار شد.

سید علی حسینی؛ معاون سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی هدف از برگزاری این رویداد را تعامل اثرگذار با فعالان برجسته ایرانی غیر مقیم در حوزه‌های مرتبط با فناوری‌های ارائه شده در الکامپ 2024 دانست و گفت: در قالب رویداد کانکت فروم، زمینه برای شبکه‌سازی میان متخصصان و صاحبان صنایع در کنار بازدید از غرفه‌های منتخب نمایشگاه الکامپ، فراهم شد.

وی درباره برنامه «کانکت فروم» توضیح داد: برنامه کانت فروم یکی از برنامه‌های جانبی پلتفرم «کانکت‌پلاس» است که با هدف تعامل، شبکه‌سازی میان متخصصان ایرانی و استفاده از ظرفیت آن‌ها توسط سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی اجرایی شده است. این رویداد با مشارکت و حضور افرادی که تجربه تحصیل، اشتغال و کارآفرینی در خارج از ایران را دارند و متخصصان داخلی برگزار می‌شود.

حسینی با اشاره به این‌که رویداد کانکت‌فروم، همزمان با نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: نخستین دوره نمایشگاه همزمان با نمایشگاه تجهیزات پزشکی با حضور هشتاد نفر از متخصصان برگزار شد. 

معاون سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی با اشاره به ارائه تجربه‌های سه نفر از متخصصان دارای تجربه فعالیت در کسب و کارهای جهانی در کانکت فروم عنوان کرد: این رویداد، سه سخنران اصلی داشت که در بخش نخست، دکتر محمد شکوهی یکتا، دانش‌آموخته دانشگاه برکلی که به عنوان یکی از مدیران ارشد کمپانی مایکروسافت فعالیت  داشته و در حال حاضر به ایران بازگشته و در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند به بیان تجربه‌هایش پرداخت.

وی افزود: در بخش دوم، دکتر معصومه جباری‌فر، فارغ التحصیل دانشگاه مک گیل کانادا  که بیش از دو دهه در کانادا بوده و به همراه همسرش در شرکت گوگل کار می‌کرده سخنرانی کرد. وی و همسرش اکنون در یک شرکت دانش بنیان حوزه هوش مصنوعی و داده فعالیت دارند. در این رویداد همچنین دکتر حسین جوشقانی نیز که از برترین‌های المپیادی و دانش آموخته دانشگاه بوستون آمریکا است و اکنون به کشور بازگشته و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان است، در حوزه کراد فاندینگ یا تامین مالی جمعی تجربیات خود را به اشتراک گذاشت.

حسینی بیان کرد: در این فروم، زمینه برای تعامل بین متخصصان، تبادل تجربه‌ها و فرصت‌های آینده همکاری فراهم شد و در ادامه برنامه نیز شرکت کنندگان، از غرفه‌های منتخب نمایشگاه الکامپ، بازدید کردند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.