رشد بیش از ۳۱ درصدی جوجه ریزی در گیلان

خبرآنی/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجه ریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است.

دکتر صالح محمدی ۱۱ تیرماه در گفت وگو با خبرآنی، با اشاره به رتبه اول گیلان در پرورش مرغ اجداد گوشتی و مرغ بومی، اظهار کرد: این استان رتبه دوم در پرورش مرغ مادر گوشتی و کارخانجات جوجه کشی و رتبه سوم جوجه ریزی کشور را نیز داراست.

وی پرورش طیور و ماکیان را یکی از اولویت‌های سرمایه گذاری محصولی در استان گیلان دانست و افزود: میزان تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ در سال گذشته به ترتیب بیش از ۲۵۳ هزار تن و ۲۳ هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجه‌ریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۲ میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که در سه ماهه ابتدایی سال جاری به ۴۲ میلیون و ۹۰۶ هزار قطعه رسیده است.

محمدی با بیان اینکه تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است، تاکید کرد: استان گیلان یکی از بزرگترین زنجیره‌های تولید مرغ کشور را داشته و ۷۷ درصد تولید در قالب زنجیره ارزش انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

درصدی گیلان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.