سند دروغ بودن اظهارات روحانی و ظریف درباره تأمین واکسن کرونا

به گزارش ‌پایگاه خبری خبرآنی، این فیلم حاوی بخش‌هایی از جلسه هیئت دولت 20 مرداد 1400 است که نشان می‌دهد ادعای واردات یا کارسازی برای واردات 120 میلیون واکسن کرونا بوسیله دولت دوازدهم دروغ است.

بر اساس محتوای این سند، آقای ظریف اذعان می‌کند دولت دوازدهم تنها برای 30 میلیون واکسن چینی درخواست داده که آن هم با وجود گذشت 5 ماه از درخواست، فقط برای 5 میلیون آن تأمین ارز شده است و برای درخواست مرحله دوم هم چینی‌ها هیچ تعهدی نداده‌اند.

.

در این جلسه، شهید رئیسی اولاً به صورت قاطع بر تأمین و واردات واکسن تأکید کرده و می‌گوید دولت ارز مورد نیاز را به هر طریق ممکن تأمین می‌کند.

ثانیاً یک هفته پس از این جلسه یعنی در 27 مرداد 1400، شهید رئیسی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور چین، معضل تأمین واکسن را بکلی حل کرد و بر اساس توافق انجام شده ظرف یک ماه، 100 میلیون واکسن به ایران وارد شد و جان هزاران هموطن نجات یافت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.