7 توصیه دامپزشکی برای ذبح دام عید قربان

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه به مناسبت عید سعید قربان آمده است: ضمن عرض تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، به اطلاع مردم ایران می رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تامین بهداشت عمومی جامعه ، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز عید سعید قربان باشند.

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماری های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری ها تضمین خواهند کرد.

سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه از مردم خواست به مناسبت عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

1- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیدا خودداری کنند.

2- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

3- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

4- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

5- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

6- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

7- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.