به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، افشای پرونده فساد در فوتبال ایران تعجب بسیاری از افراد را در پی داشت و مسئولان وقت تیمهای مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند. در فصل 98-1399 که مس رفسنجان قهرمان لیگ یک شد، آلومینیوم اراک و مس کرمان، رقبای این تیم برای صعود به لیگ برتر بودند. مس کرمان در آن فصل نتوانست صعود کند و دو فصل بعدتر مجوز صعود را کسب کرد. در همین رابطه خبرنگار خبرآنی گفتوگویی با حجت جهرمی سرپرست مس کرمان در فصل صعود این تیم به لیگ برتر داشت با هدف بررسی این موضوع که آیا عوامل فساد پیشنهاداتی در راستای تغییر نتایج و ... به این تیم داشتهاند یا خیر.
حجت جهرمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، در مورد اینکه آیا پیشنهاداتی از سوی واسطهها برای تغییر نتایج بازی از سوی داورها صورت گرفته بود، اظهار داشت: با اینکه ما مواردی مرتبط به داوری را در لیگ یک احساس میکردیم و به اصطلاح مشکوک بود، اما هیچ وقت پیشنهادی به ما ارائه نشد.
وی در واکنش به اینکه برخی معتقدند واسطهها با دریافت پنج تا 20 سکه، مدعی تغییر نتایج بازی از طریق داور میشدند، تصریح کرد: چون به ما پیشنهادی ندادند، اطلاعی در این مورد ندارم. معمولاً آنها آدم خود را میشناسند و به سراغ کسی میروند که پیشنهادشان را قبول کند. در فصلی که من سرپرست مس کرمان بودم برخی از دلالها گفته بودند تا وقتی که اینها در مس کرمان سمت داشته باشند، نمیشود کاسبی کرد! حتی یک نفر به ما گفت که اگر با این دست فرمان پیش بروید با دلالها درگیر و با مشکل مواجه میشوید، چرا که ما به بازیکنان گفته بودیم تنها با خودشان مذاکره میکنیم و اگر قرار است صحبت یا هماهنگی با دلالها داشته باشند قبل و بعد جلسه ما باشد. این موضوع به مذاق مدیر برنامهها خوش نیامده بود. ما دوست داشتیم همه چیز به طور شفاف و روی میز پیش برود.
معاون اجرایی باشگاه مس رفسنجان، تصریح کرد: وقتی ما چنین برخوردی با دلالها داشتیم، طبیعتاً این اخبار به گوش واسطهها هم رسید، بنابراین پیشنهادی برای داوری به ما ندادند.
جهرمی در پاسخ به این پرسش که آیا پیشنهاد جادوگری به تیم فوتبال مس کرمان هم داده شد، گفت: نه، پیشنهادی در این رابطه نداشتیم.
«بهعنوان عضوی از فوتبال استان کرمان وقتی تخلف یک باشگاه هماستانی اینطور افشا میشود، چه حسی دارید؟»، سرپرست سابق مس کرمان در واکنش به این پرسش خاطر نشان کرد: من معتقدم مدیران وقت باشگاه مس رفسنجان اهل این کارها نبودند و چون میخواستند عملکرد بهتری داشته باشند به چنین مسیری کشیده شدند. آنها به موفقیت هم رسیدند، اما پایدار نبود و از راه خوبی به سمت هدفشان نرفتند. به نظرم آنها فریب آدمهای فرصتطلب و سودجو را خوردند. متخلفان حرفهای پولهای اینچنینی را روی قرارداد بازیکنان تقسیم میکنند و کمتر رد پایی از خودشان به جا میگذارند. به نظرم این موارد با مدیریت یکسری افراد خارج از استان که با روشهای مختلف راهشان را به آن باشگاه باز کردند، اتفاق افتاد. فساد فوتبال بیشتر برای آدمهایی رخ میدهد که هیچ جایگاهی در فوتبال ندارند. یعنی مدیر، بازیکن و حتی خبرنگار هم نبودند، اما به یکباره وارد مسیر میشوند و قصد دارند مسیر هزار ساله را یک شبه طی کنند. ما از این برخوردهای دستگاههای نظارتی استقبال میکنیم و امیدواریم ادامهدار باشد، چرا که به فوتبال ما کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/